Anna Kurnyikova foci-vb 2018 Enrique Iglesias
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2017 decemberében titokban születtek meg a sztárpár ikrei. Később kiderült, hogy a kicsik Miaimiban látták meg a napvilágot és a Nicholas, valamint a Lucy nevet kapták. Januárban aztán a büszke szülők közösségi oldalaikon meg is mutatták a csöppségeket, így láthattuk, hogy Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova babái milyen elképesztően aranyosak.

Szerencsére a páros azóta sem rejtegeti a gyermekeit, folyamatosan posztolnak róluk:

Enrique Iglesias gyermekeivel nézi a Liverpool - Roma BL-elődöntőt Forrás: Instagram/enriqueiglesias

Korábban a Liverpool - Roma BL-elődöntőt is közösen nézték, így várható volt, hogy a foci vb sem hagyja majd hidegen a családot. Mivel ma este Enrique és Anna szülőhazája lép pályára, a drukkolásból természetesen a babák sem maradhattak ki.

Enrique egyik korábbi posztjából kiderült, hogy Spanyolország mellett Portugáliának is drukkol, a luzitánoknak azonban tegnap véget ért a bajnokság. Reméljük, ma Spanyolország szerencsésebb lesz!

#worldcup #spain #portugal

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Anna pedig értelemszerűen a házigazda orosz válogatottnak szurkol:

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

A meccs 16:00 órakor kezdődik.

Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?

Nem Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias az egyetlen sztárpár, akik duplán érintettek a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.


Spanyolország ma este Oroszországgal csap össze, Kolumbia pedig július 3-án Anglia ellen lép pályára. Így megpróbáltuk kideríteni, hogy vajon kinek szurkol a kolumbiai énekesnő és tündéri csemetéi. Lássuk az eredményt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.