Titokban születtek ikrei Enrique Iglesiasnak?

Forrás: Reuters/Carlo Allegri -
ikrek Anna Kurnyikova Enrique Iglesias család gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír kelt szárnya nemrég: állítólag a hétvégén megszülettek Enrique Iglesias ikrei. Pedig eddig azt sem tudtuk, hogy egyáltalán gyermeket várnának. 

Anna Kurnyikova és a spanyol énekes állítólag ikreket vártak, akik szombaton látták meg a napvilágot Miamiban. Ha minden igaz, egy kisfiú és egy kislány született, akik a Nicholas és a Lucy nevet kapták.

Az állítás szerint a sztárok 9 hónapon át titkolták a terhességet, ami az orosz exteniszező közösségi oldalát nézve nem túl valószínű, ugyanis számtalan olyan fotó került fel róla az elmúlt hónapokból, amelyeken jól látni a kifejezetten lapos hasát.

Lehet, hogy mégis csak elszánta magát a sztár? Forrás: Reuters/Carlo Allegri

Ráadásul mi úgy tudjuk, hogy a sármos énekes kifejezetten kerüli a kötöttségeket. Nem is kérte feleségül Annát, akivel 16 éve alkotnak egy párt, és a gyermekáldás témáját is messziről kerüli. Sőt, állítólag még az apjának sem mutatta be a szerelmét, ugyanis az énekes édesapja igen nagy nőcsábász hírében áll.

Még senki sem reagált a hírekre, ezért kíváncsian várjuk, hogy Iglesias mit szól majd a dologhoz. - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.