Foci vb: Eva Longoria csodás babafotóval drukkol Mexikónak

Forrás: Instagram/evalongoria -
foci-vb 2018 foci vb 2018 Jose Antonio Baston Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, június végén megszületett Eva Longoria első gyermeke, aki a Santiago Enrique nevet kapta. A büszke anyuka így már babájával együtt drukkolhat férje, Jose Antonio Baston hazájának.

Hajrá Mexikó!

Eva harmadik férje, Jose Antonio Baston Mexikóvárosban látta meg a napvilágot, így nem véletlen, hogy a család a Mexikónak szurkol a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.

Eva a várandóssága utolsó napjaiban tette közzé az alábbi fotót, melyen ő maga is mexikói mezben pózol, és megmutatta kisfia első focis szerelését is:

Eva Longoria Baston így készült a foci vb-re Forrás: Instagram/evalongoria

Azóta pedig megszületett a sztárpár első babája, aki biztokba is vehette a nevével ellátott ruhácskát:

Look who’s ready for #Mexico game! #WorldCup

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Ha foci vb, akkor jönnek a sztárbabák

Nem csak Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio mutatták meg brazil mezbe bújtatott kislányaikat, láthattuk Shakira és Gerard Piqué fiait, valamint Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova ikerbabáit is nemzeti színekbe öltöztetve.

Hogy Mexikó bejut-e a legjobb nyolc közé, hétfő délután dől el. Eva Longoriáék kedvenc csapata Brazília ellen lép majd pályára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.