Suri Cruise család szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szcientológia Egyház tagja Tom Curise, ezért nem érintkezhet olyanokkal, akik nem tartoznak az egyházhoz. Így évekóta nem látta lányát, Surit. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Tom Cruise és Katie Holmes lánya, Suri évek óta nem látta édesapját. A színész ugyanis a Szcientológia Egyház tagja, így nem találkozhat, érintkezhet olyanokkal, akik nem az egyház tagjai.

Suri azonban nemrégiben levelet írt apjának azért, hogy újra kapcsolatot teremtsen vele. Egy forrás szerint Cruise ezen el is gondolkodott, hiszen neki is nagyon hiányzik lánya. Ám most a Mirror arról számol be, hogy a színész továbbra sem áldozza be "vallását" azért, hogy láthassa a gyermekét.

Tom Cruise nem látta lányát évek óta Forrás: Steven Ferdman/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Steven Ferdman/Rex/Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.