Liptai Claudia rendkívül aranyos fotókon mutatta meg családját

anyaság gyerekek Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lett kétéves Liptai Claudia és Pataki Ádám cukrász kisfia. A műsorvezető számos családi fotót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyeken látszik, mennyire boldog. 

Úgy tűnik, Liptai Claudia nagyon élvezi a harmonikus családi életet. Pataki Ádám cukrásszal a nászútjukat is úgy tervezték, hogy barátok és gyerekek is jelen legyenek.

Férjével közös kisfia a napokban lett kétéves, ebből az alkalomból pedig egy rendkívül aranyos fotót töltött fel közösségi oldalára. A megható poszthoz a következőt írta: "2 éve ezekben a percekben egy újabb csoda történt velem Panka után. A kisfiam iránt érzett szeretetem minden pillanatban egyre hatalmasabb. Köszönöm, hogy az anyukád lehetek. Köszönöm apukádnak a családot amit teremtett nekünk. Boldog szülinapot!"

A család Balatonfüredre is ellátogatott. Úgy tűnik, a város különösen kedves a műsorvezető számára. "Anyukám Balatonja. Füred mindig levesz a lábamról. A Tagore, a játszóterek és persze a Bergmann krémes" - osztotta meg rajongóival Liptai.

Megmutatta egy hónapos babáját, Benit Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20181101-megmutatta-egy-honapos-babajat-benit-voksan-virag.htmlAz Instagramra töltött fel fotót a modell-DJ Voksán Virág az egy hónapos kisfiáról, Beniről. Család--Szinetár Dóra nyilvánosan szoptatott, kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/csalad/20181101-szinetar-dora-nyilvanosan-szoptatott-kiakadtak-a-kommentelok.htmlRosszindulatú kommentelőkkel találta magát szembe Szinetár Dóra színésznő. Azért támadták, mert nyilvánosan szoptatta kisfiát, erről pedig fotót is feltöltött közösségi oldalára. Néhány kommentelő azonban megvédte, kiálltak mellette. CsaládOrigoBeszéljünk őszintén az elmúlásról! - A gyermekek és a gyászhttp://www.life.hu/csalad/20181030-beszeljunk-oszinten-az-elmulasrol-gyermekek-es-a-gyasz.htmlHalottak napján a legtöbb család megemlékezik elhunyt hozzátartozóiról, szeretteiről. Ebben az időszakban elkerülhetetlen, hogy a kisgyermekek is szembesüljenek az elmúlással, az élet végességével. Vajon hogyan érdemes szülőként ehhez a témához közelítenünk? Hány éves kortól szabad temetésre vinnünk gyermekeinket? Hogyan segíthetjük őket gyászuk feldolgozásában? Kérdéseimre Singer Magdolna író, újságíró, mentálhigiénikus szakember, gyászterapeuta adta meg a választ. CsaládOrigoMeghan hercegné látni engedte várandós pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20181031-meghan-hercegne-latni-engedte-varando-pocakjat.htmlHivatalos látogatásokat tett Ausztráliában és Új-Zélandon Sussex hercege és hercegnéje. Nemrégiben derült ki, hogy Meghan hercegné várandós, egy testhez simuló ruhában pedig most látni engedte várandós pocakját. Család--Instagram-sztár lett a háromgyerekes anya, aki halottak között találta meg az álommunkáját (18+)http://www.life.hu/csalad/20181029-instagram-sztar-lett-a-patologus-anya-aki-halottak-kozott-talalta-meg-alommunkajat.htmlA 39 éves Nicole Angemi már 1,7 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, ahol - önmagán és a családján kívül - leginkább a munkájával kapcsolatos képeket oszt meg. A hölgy azonban se nem virágkötő, se nem szakács, ő egy patológusasszisztens. CsaládOrigoKupolába zárt pillangókkal segít egy művész a gyász feldolgozásábanhttp://www.life.hu/csalad/20181028-kupolaba-zart-pillangokkal-segit-egy-muvesz-a-gyasz-feldolgozasaban.htmlÜvegkupolák alatt, hol egy régi könyv, hol egy koponya társaságában csodaszép pillangók repülnek mozdulatlanul az elérhetetlen ég felé. Ezek az alkotások nem csupán esztétikai értékkel bírnak, a gyász feldolgozásában is sokat segíthetnek. Korábban már írtunk egy szellemtelefonról, amely segít a rokonoknak szerettük elvesztésekor, most ennek egy másik módja következik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.