Szinetár Dóra nyilvánosan szoptatott, kiakadtak a kommentelők

anyaság szoptatás nyilvános szoptatás etetés család gyermek Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszindulatú kommentelőkkel találta magát szembe Szinetár Dóra színésznő. Azért támadták, mert nyilvánosan szoptatta a kisfiát, erről pedig fotót is feltöltött a közösségi oldalára. Néhány kommentelő azonban megvédte, kiálltak mellette. 

Szinetár Dóra nemcsak színésznő, hanem gyakorló édesanya is. Kisfia születése után ezen a héten tért vissza a színpadra, az Ének az esőben című darabban.

A napokban nyilvános helyen szoptatta a kisfiát, erről pedig fotót is készítettek, amelyet a közösségi oldalára töltött fel. Úgy tűnik, az egyik kommentelő negatív véleményt fejtett ki ezzel kapcsolatban. Szinetár rajongói azonban a színésznő védelmére keltek. A kérdéses negatív komment azóta már nem olvasható, de a válaszok igen.

"Nagyon jó látni, hogy valóban vannak anyukák, akik a gyermekük szükségleteit más emberek véleménye vagy megítélése elé helyezik. Sajnos sokan támadják a nyilvános szopiztatást, holott ez a világ egyik legtermészetesebb, és egyben legcsodásabb dolga. Őszintén gratulálok, amiért kiállsz az ügyért!" - védte meg Szinetár Dórát az egyik hozzászóló.

"Dóra már kampányolt a nyilvános szoptatás mellett, úgy gondolom, befejezheti. A gyermek a napokban volt egyéves, ha nem tévedek, vigyen neki cumisüvegbe, ha úgy gondolja, megéhezik útközben a gyermeke" - írta egy másik kommentelő.

A vélemények vegyesek, volt, aki mindössze azt nem értette, hogy miért kell erről fotót készíteni, de olyan édesanyák is akadtak a kommentelők között, akik a saját történetüket is megosztották a szoptatással kapcsolatban.

Megmutatta egy hónapos babáját, Benit Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20181101-megmutatta-egy-honapos-babajat-benit-voksan-virag.htmlAz Instagramra töltött fel fotót a modell-dj. Voksán Virág egyhónapos kisfiáról, Beniről. Család--Beszéljünk őszintén az elmúlásról! - A gyermekek és a gyászhttp://www.life.hu/csalad/20181030-beszeljunk-oszinten-az-elmulasrol-gyermekek-es-a-gyasz.htmlHalottak napján a legtöbb család megemlékezik elhunyt hozzátartozóiról, szeretteiről. Ebben az időszakban elkerülhetetlen, hogy a kisgyermekek is szembesüljenek az elmúlással, az élet végességével. Vajon hogyan érdemes szülőként ehhez a témához közelítenünk? Hány éves kortól szabad temetésre vinnünk gyermekeinket? Hogyan segíthetjük őket gyászuk feldolgozásában? Kérdéseimre Singer Magdolna író, újságíró, mentálhigiénikus szakember, gyászterapeuta adta meg a választ. CsaládOrigoMeghan hercegné látni engedte várandós pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20181031-meghan-hercegne-latni-engedte-varando-pocakjat.htmlHivatalos látogatásokat tett Ausztráliában és Új-Zélandon Sussex hercege és hercegnéje. Nemrégiben derült ki, hogy Meghan hercegné várandós, egy testhez simuló ruhában pedig most látni engedte várandós pocakját. Család--Instagram-sztár lett a háromgyerekes anya, aki halottak között találta meg az álommunkáját (18+)http://www.life.hu/csalad/20181029-instagram-sztar-lett-a-patologus-anya-aki-halottak-kozott-talalta-meg-alommunkajat.htmlA 39 éves Nicole Angemi már 1,7 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, ahol - önmagán és a családján kívül - leginkább a munkájával kapcsolatos képeket oszt meg. A hölgy azonban se nem virágkötő, se nem szakács, ő egy patológusasszisztens. CsaládOrigoKupolába zárt pillangókkal segít egy művész a gyász feldolgozásábanhttp://www.life.hu/csalad/20181028-kupolaba-zart-pillangokkal-segit-egy-muvesz-a-gyasz-feldolgozasaban.htmlÜvegkupolák alatt, hol egy régi könyv, hol egy koponya társaságában csodaszép pillangók repülnek mozdulatlanul az elérhetetlen ég felé. Ezek az alkotások nem csupán esztétikai értékkel bírnak, a gyász feldolgozásában is sokat segíthetnek. Korábban már írtunk egy szellemtelefonról, amely segít a rokonoknak szerettük elvesztésekor, most ennek egy másik módja következik. CsaládOrigoKislányával, Zoéval szelfizett Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181031-kislanyaval-zoeval-szelfizett-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee tündéri fotót osztott meg a kislányáról a közösségi oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.