Stohl András: "Nyugodtan szeretnék élni"

buli élet Stohl András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András elárulta, elégedett a mostani, nyugalmas életével, és egyáltalán nem hiányoznak neki a hatalmas bulik. Életének azt a korszakát már lezárta.

Stohl András a BEST magazinnak vallott arról, hogy vége a zajos, bulizós, viharos éveknek, az utóbbi időben megkomolyodott, és rendkívül sokat változott.

Megnyugodtam, lényegesen kevesebb a buli. Lehet, hogy azért, mert már fizikailag nem bírom úgy, mint régen, lehet, azért, mert tudom, hogy másnap mennem kell a gyerekeimért, de lehet, hogy azért is, mert az a korszakom már lezárult. Nem mondom, hogy szent lettem, mert nem lettem az, időnként eljárunk szórakozni a párommal. Eddig mókuskerékszerű életet éltem, időről időre voltak benne ismétlődő törések, mint például egy baleset vagy egy börtönbüntetéssel járó ítélet. Azt szeretném, hogy ne legyen több ilyen. Szépen nyugodtan szeretnék élni, és úgy érzem, ehhez most minden puzzle-darab a helyére került" – nyilatkozta.

Forrás: TV2

A színész elárulta, már készülnek a karácsonyra is, amikor végre az egész család együtt lesz.

Karácsonykor mindenki egy asztalnál ült, de idén ez már picit nehezebb lesz. Eddig Fóton ünnepeltünk Ancsiéknál, oda jött Luca és Rebeka is, hogy együtt tudjon lenni a négy gyerek. Most, hogy a párommal, Vicával már van otthonunk, még nem tudjuk, hol gyűlünk össze, de mindenképpen meg fogjuk oldani, hogy mindannyian együtt legyünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.