VV Seherezádé Kocsis Tibor műtét plasztikai beavatkozás Muri Enikő VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plasztikai hullám söpört végig az elmúlt hónapokban az RTL Klub sztárjai között.

Nemcsak a ValóVilág szereplői fekszenek kés alá - néhány X-Faktor-énekes is rászánta magát egy-egy szépészeti beavatkozásra. A Blikk információi szerint míg Muri Enikő csupán néhány anyajegytől szeretne megszabadulni, addig Kocsis Tibor két komolyabb beavatkozásra is vállalkozik a közeljövőben. Az énekes állítólag szeretné megváltoztatni a szinte már névjegyévé vált elálló fülét, valamint hajbeültetést is tervez.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

VV Kinga is szeretné megműttetni sokat emlegetett hallószervét - a villa egykori cselszövője gyerekkora óta szenved a gúnyos megjegyzésektől. De a szőkeség se veled-se nélküled expárja, Attila is minél előbb szeretne kés alá feküdni, hogy átszabassa az orrát. Az ő döntésének már egészségügyi okai is vannak. "Van egy elég erős orrcsont-deformációm, de a fő probléma, hogy emiatt évek óta nagyon nehezen veszek levegőt. Az egyik orrlyukamon gyakorlatilag nem tudok lélegezni. Esztétikailag már nem lehet az orromon rontani, most is torz, egyáltalán nem lesz feltűnő a változás" - viccelődött saját orrán Attila.

A legnagyobb változáson a villából való távozás után Annamari esett át: ő ugyanis a szilikoncici mellé kiszőkíttette a haját is. Seherezádé is új cicit kapott - neki a mérgező PIP-implantátumot cserélték ki az eredetinél nagyobb szilikonokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.