Hal a tortán Pintér Tibor SuperTV2 Tóth Vera fogyasztótabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 Hal a tortán című műsorában Pintér Tibor igazán kitett magáért, vendégei pedig degeszre tömték a pocakjukat. 

Az evés témához az örökké fogyókúrázó, legutóbb paleolit módszerrel táplálkozó meghívott, Tóth Vera is hozzászólt, és kijelentette, ő annyit koplalt már életében, hogy egy ilyen gasztroműsorban nem érdekli, mennyit eszik és nem számolja a kalóriákat.

Forrás: TV2

Igaz, hozzátette, elhozta a fogyasztótablettáit is, így nyugodtan "bűnözhet". A pirulák hallatán a többiek szeme is felcsillant, de az nem derült ki, hogy az énekesnő csak viccelt-e a gyógyszerekkel vagy valóban mesterséges úton segíti elő a fogyását.

Megszólalt Bajor Imre egykori feleségehttp://www.life.hu/drlife/20140306-bajor-imre-az-rtl-2-heti-hetes-cimu-musoranak-szereploje-betegsegerol-beszelt-volt-felesege.htmlVillámcsapásként érte a hír Bajor Imre családját, hogy a színész nagybeteg, ugyanis sikerült az állapotát mindenki elől eltitkolnia. Csak a lánya szalagavatóján derült ki: bottal jár, mesélte egykori felesége, Hámori Eszter.Dr. LifeRTLKLUBMegható videoüzenetet hagyott hátra a progériás fiúhttp://www.life.hu/drlife/20140304-sam-berns-progerias-fiu-meghato-videouzenetet-hagyott-hatra-17-evesen-halt-meg.htmlSam Berns egy rendkívül ritka betegségben szenvedett: a progériát 22 hónapos korában diagnosztizálták nála. A betegek már gyerekkorukban elkezdenek öregedni. Legtöbben a 15 éves kort sem érik meg, elsorvad az izomzatuk és a csontozatuk, kihullik a hajuk, ráncosak lesznek. Ám az intelligenciájuk tökéletes marad, gyakran átlagon felüli IQ-val rendelkeznek. Sam 17 éves korában hunyt el, előtte azonban videoüzenetet készített, amelyben szívhezszóló tanácsait osztja meg a világgal.Dr. LifeOrigoKiderült Seymour Hoffman halálának okahttp://www.life.hu/drlife/20140301-seymour-hoffman-oscar-dijas-szinesz-a-toxikologiai-vizsgalat-szerint-drogmergezesben-halt-meg.htmlBár azt eddig is sejteni lehetett, hogy a túlzott drogfogyaszás vezetett Hoffman halálához, ugyanis - ahogy megírtuk - az Oscar-díjas színész manhattani lakásában 50 tasak heroint talált a New York-i rendőrség.Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.