Végre megszólalt állapotáról Bajor Imre

Forrás: RTL Klub -
betegség agydaganat Bajor Imre hallgatás megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművész hosszú hallgatás után arról beszélt, hogy még a meccs közepén tart. Elsősorban nyugalmat kért.

Amióta januárban kiderült, hogy Bajor Imre súlyos beteg, egy újságnak sem nyilatkozott állapotáról. Sok találgatás jelent meg vele kapcsolatban, míg végül felesége, Ildikó szólalt meg először és elmondta, hogy a színésznek agydaganata van. A nagybeteg művész a hot! magazinnak most megszólalt.

Forrás: RTL Klub

„Szerintem nem a meccs közepén szoktak beszélni a gólokról, hanem csakis a meccs végén, mint ahogy a végeredmény is akkor derül ki, amikor a bíró lefújja a mérkőzést" - ezzel a szellemes hasonlattal beszélt Bajor jelenlegi állapotáról. Hozzátette: amíg nem gyógyul meg teljesen, addig felesleges lenne bármit is mondani. „Az újságok összevissza írnak mindenféle hülyeséget. Jólesik az olvasók, a nézők, a rajongók érdeklődése, azonban továbbra is megértést kérek. Elsősorban nyugalomra van szükségem, hogy teljesen a gyógyulásomra koncentrálhassak."

Bajor Imrét megviselte a hidegfronthttp://www.life.hu/drlife/20140518-az-rtl-2-heti-hetesenek-szereploje-az-agydaganattal-kuzdo-bajor-imre-betegsege-ellenere-tovabb.htmlSúlyos betegsége ellenére sem mondott le teljesen a káros szenvedélyeiről Bajor Imre. Dr. Life--Drogtúladagolás miatt került kórházba Miley Cyrus?http://www.life.hu/drlife/20140507-miley-cyrus-tagadja-hogy-drogtuladagolas-miatt-kerult-korhazba.htmlTerjednek a pletykák a vadóc énekesnő kórházba kerülése óta. Miley végre reagált.Dr. Life--Hugh Jackman bőrrákja kiújulthttp://www.life.hu/drlife/20140509-hugh-jackam-borrakja-kiujult.htmlAz X-Men sztárjánál tavaly novemberben diagnosztizáltak bőrrákot. A kezelések akkor sikeresnek bizonyultak, ám a betegség most újra felütötte a fejét.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.