Bajor Imrének agydaganata van - Megszólalt a felesége

Forrás: RTLKLUB -
betegség agydaganat Bajor Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak azt lehetett tudni, hogy súlyos beteg, most viszont a felesége elárulta: Bajor Imrének agydaganata van.

Bajor Imre felesége nem szeretne további találgatásokról olvasni és hallani sehol, ezért nyilatkozott férje egészségi állapotával kapcsolatban. "Imrének agydaganata van" - mondta a Blikknek. Az asszony szerint mindennek a stressz az okozója, amely az utóbbi időben jellemezte az életüket. Ildikó elárulta azt is, hogy Bajor Imre nem tud lábra állni, mert az agyában lévő daganat nyomja a mozgásért felelős területeket. Egyelőre nem tudni, milyen daganatról van szó, hogy "csak egy ciszta, vagy netán komolyabb a baj".

Forrás: RTLKLUB

Bajor Imrével nem felesége, hanem 17 éves fia ment Kínába, akinek semmi más dolga nincs, csak az, hogy édesapja mellett legyen.
Az asszony elmondása szerint a színésznek csak a kezelésekre kell bejárnia abba a kuangcsoui kórházba, ahol ősi kínai módszerekkel kezelik a betegeket. Remek segítsége van, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy felépüljön.

Megszólalt a nagybeteg Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140316-megszolalt-bajor-imre-szinesz-mar-kinaban-gyogyul-ahova-a-fia-kiserte-el.html"Mit mondjak? Sehogy sem vagyok. Tudom, hogy sokan aggódnak értem, köszönöm ezúttal is" - így üzent a Blikk olvasóinak Bajor Imre.Dr. LifeOrigoMegszólalt Bajor Imre egykori feleségehttp://www.life.hu/drlife/20140306-bajor-imre-az-rtl-2-heti-hetes-cimu-musoranak-szereploje-betegsegerol-beszelt-volt-felesege.htmlVillámcsapásként érte a hír Bajor Imre családját, hogy a színész nagybeteg, ugyanis sikerült az állapotát mindenki elől eltitkolnia. Csak a lánya szalagavatóján derült ki: bottal jár, mesélte egykori felesége, Hámori Eszter.Dr. LifeRTLKLUBFarkasházy aggódik Bajor Imréérthttp://www.life.hu/bulvar/20140304-bajor-imre-szinesz-nagyon-beteg-farkashazy-tivadar-a-heti-heti-hetes-sztarja-bevallotta-nagyon.htmlFarkasházy Tivadar bevallotta, fél embernek érzi magát Bajor Imre nélkül és nehezen találja helyét a Heti hetes stúdiójában barátja nélkül.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.