Erek mindenütt! Durva lábszelfit posztolt a Tour de France biciklistája

erek szelfi Tour de France láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez nem lehet normális!", "lehetetlen!", "ilyen nincs, egészségtelen!", "tuti doppingol!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a lengyel Tour de France-versenyző, Bartosz Huzarski Facebook-posztja alá. A biciklista megmutatta, hogyan is néz ki a lába 145 és fél kilométer után.

"Nem számítottam arra, hogy ekkora felháborodást vált ki a fotó" - írta a Facebook-oldalán a versenyző, aki megjegyezte, sosem voltak olyan lábai, mint egy Victoria's Secret modellnek. "Számomra ez a látvány nem szokatlan, igaz, nem is mindennapi" - tette hozzá a biciklis, aki megjegyezte: egy kemény verseny után, ráadásul meleg időben előfordul, hogy így néznek ki a lábai.

Forrás: www.facebook.com/bhuzarski

Véget ért a 101. Tour de France

A várakozásnak megfelelően Vincenzo Nibali nyerte meg a 101. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt. A verseny végéről bővebben az Origo.hu-n olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.