Miért mogyorózza magát Hugh Jackman és más híresség?

Forrás: Instagram -
kampány hererák szűrés FeelingNuts herezacskó mozgalom IceBucketChallenge hashtag Hugh Jackman Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uram, eljött az idő, amire mindig is vártak: gond nélkül odanyúlhatnak magukhoz anélkül, hogy bárki egy rossz szót szólna érte. Mi több, még a fotót is feltölthetik közösségi portálukra. Csak ne felejtsék el hashtagelni a FeelingNuts címkével.

Csak idő kérdése volt, mi fog történni, miután az utolsó jeges vizes vödröt is magára öntötték a hírességek. Persze tudjuk jól, hogy mindez a jó ügyet szolgálta, de már vártuk a pillanatot, mikor ér végére az IceBucketChallenge – hogy aztán átadja a helyét valami egészen újnak.

Forrás: Instagram

És így is lett: a FeelingNuts mozgalom hívei végre lehetővé tették férfijaink számára, hogy végre azt tehessék, amit egyébként mindig is szerettek csinálni: mogyorózni magukat. Ráadásul le is fényképezhetik magukat közben és fel is tölthetik a közösségi oldalukra – anélkül, hogy bárki megszólná őket érte.

A FeelingNuts kampány ugyanis a hererák és más, férfiakat is érintő daganatok szűrési vizsgálatainak fontosságára hívja fel a figyelmet.

Elképesztő gyógyulás

Peter Crane megdöbbentette orvosait. Az akkor 60 éves férfinél leukémiát diagnosztizáltak, ám a kezelésre már nem került sor - meggyógyult. Peter hihetetlen történetét IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.