Kétséges, mikor tud újra versenyezni Fernando Alonso

Forrás: AFP/Lluis Gene -
Fernando Alonso üzletember kezdés Ausztrál Nagydíj március orvos felépülés baleset Barcelona kórház McLaren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Fernando Alonsót szerdán engedték haza a kórházból, arra egyelőre nincs konkrét válasz, hogy a balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta ott tud-e lenni a márciusban kezdődő Ausztrál Nagydíjon.

Fernando Alonso szerdán hagyta el a barcelonai kórházat, ahol három napig kezeltél agyrázkódással a vasárnap történt balesete után. A McLaren színeiben versenyző pilóta a legfrissebb jelentések szerint jobban van, Ron Dennis, a csapat elnöke egyelőre sem igennel, sem nemmel nem tudott felelni a kérdésre, Alonso indul-e a március 15-én kezdődő Ausztrál Nagydíjon.

Forrás: AFP/Lluis Gene

Fernando Alonso február 22-én szenvedett súlyos balesetet a Barcelonától nem messze fekvő montmelói versenypályán, amikor a tesztelés során letért a pályáról és a védőfalnak csapódott. A Forma-1-es pilótát mentőhelikopterrel szállították kórházba. Hogy pontosan mi okozta a balesetet, arról a McLaren hivatalos közleményében tért ki – kattints ide érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.