Nyugtatókon élt Hugh Hefner mellett a playboy-nyuszi

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Holly Madison depresszió Playboy Hugh Hefner nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Holly Madison, a playboy-pápa egykori szeretője leleplező könyvet írt a villában eltöltött éveiről. A kötet megjelenése óta állandó botrányoktól hangos a nyuszivilág.

Már tudjuk, hogyan szexeltek a Playboy-villában, és hogyan forgatta a lányokat az ágyban Hugh Hefner. Korábban is nyilatkozott arról az immár egygyermekes anyuka, hogy az öngyilkosságot is fontolgatta, annyira borzalmas volt az ottlét.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A fiatal lányt állítása szerint teljesen felőrölte a rivalizálás, még akkor is, amikor Hef elsőszámú barátnőjének lett kikiáltva. Bevallása szerint kokainhoz soha nem nyúlt, de egy pszichiáterrel íratott fel nyugtatókat.

„Mielőtt beköltöztem a villába, aránylag magabiztos ember voltam, de nem telt sok időbe, hogy az önértékelésem omladozni kezdjen. Miután a többi lány persona non gratának nyilvánított, kegyetlenkedni kezdtek velem (...). Alig pár hónap alatt sikerült átváltoznom egy barátságos, optimista, magabiztos nőből egy önbizalom­hiányos, idegesen dadogó lánnyá. Voltak napok, amikor felébredtem, leültem a kikönyörgött íróasztalom elé, és olyan depressziós voltam, hogy úgy éreztem, mindjárt a padlón kötök ki. Mivel úgy éreztem, hogy a teljes összeomlás határán egyensúlyozom, az egyik sírós kitörésem során megemlítettem Hefnek, hogy pszichiá­terhez kellene mennem, de a vallomásom süket fülekre talált. Én minden tiltakozása ellenére azért elmentem egy pszichiáterhez, hogy gyógyszereket írassak fel magamnak. A terapeuta szorongásos depressziót diagnosztizált nálam. Effexort írt fel, ami egy erős antidepresszáns (csak pár évvel később sikerült leszoknom róla). Ez egy ideig segített abban, hogy jobban érezzem magam, és hogy még pár évet kibírjak a villában” – írja könyvében Holly

Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefner

Drog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.

A szakítás után csajozni ment Jim Carrey – Ez vezetett barátnője öngyilkosságához?http://www.life.hu/sztarok/20151001-jim-carrey-bulizni-ment-cathriona-whitetal-valo-szakitasa-utan.htmlAhogy azt Life.hu megírta, a színész fiatal barátnője, a 28 éves Cathriona White szakításuk után néhány nappal öngyilkos lett. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik Bálint Antónia kálváriája: 13 millióval lóg gyermeke apjának?http://www.life.hu/sztarok/20151001-balint-antonia-kalvariaja-tovabb-gyuruzik-13-millioval-log-gyermeke-apjanak.htmlToncsi ismét bíróságon járt. Úgy tudni, 17 milliót követel gyereke apjától, a férfi szerint azonban a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval. Vajon mikor lesz vége Bálint Antónia kálváriájának? TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi szomszédai ledöbbentek - Ellentmondásos nyilatkozatok a mulatóskirályról http://www.life.hu/sztarok/20150930-lagzi-lajcsi-szomszedai-megszolaltak.htmlEddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. TV + Sztárok--Johnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét http://www.life.hu/sztarok/20150930-johnny-depp-lanya-mar-most-nagy-hollywoodi-filmekben-szerepelhet.htmlA csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. TV + Sztárok--Lilu zombikkal a fején menőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-lilu-egy-meno-zombis-sapkat-kapott-az-enekestol-majkatol.htmlMicsoda sapka! A Walking Dead rajongók egyszerre sikíthattak fel, amikor meglátták az RTL Klubos műsorvezető új szerzeményét, melyet egy barátjától kapott. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikónak óriási sikere volt Spanyolországban!http://www.life.hu/sztarok/20150930-keresztes-ildiko-enekesnonek-oriasi-sikere-volt-spanyolorszagban-ahol-spontan-fellepesere-hivtak.htmlNyaralásán szólította meg Ildikót egy spanyol énekesnő és felkérte egy közös éneklésre, melyre örömmel igent mondott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.