Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefner

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Holly Madison Playboy szex nyuszilány drog Hugh Hefner cáfolat reagálás könyv villa botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.

Hatalmas botránykönyvként harangozták be Holly Madison művét, a Down The Rabbit Hole-t, amely a Playboy-királyról, Hugh Hefnerről készült lerántani minden, makulátlannak cseppet sem nevezhető leplet.

Holly Madison és Hugh Hefner még 2007-ben - Ekkor még szent volt a béke Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Az egykori nyuszilány, aki ma egy 2 éves kislány boldog anyukája, a kötetben leírtak szerint soha nem érezte magát olyan rosszul az ágyban senkivel, mint Hefnerrel, akit egy manipulatív és szánalmas alaknak írt le, és annyira megviselte a Playboy-villában töltött időszak, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Végre maga a 89 éves Hefner is reagált a könyvben megjelent állításokra. "Életem során több csodálatos nőhöz kötöttek romantikus szálak, mint amennyit megérdemeltem volna. Sokan közülük továbbléptek, és boldog, egészséges, valamint tevékeny életet élnek, és a mai napig nagyon jó barátságban maradtam velük. Sajnos néhányan közülük úgy gondolták, újraírják a múltat, hogy a reflektorfényben maradhassanak. Ahogy a régi mondás is tartja: nem kedvelhet mindenki" - mondta el a US Weekly magazinnak a Playboy-mogul, aki állítólag több mint 1000 nővel bújt ágyba. A könyvben leírt további szaftos részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.