Val Kilmer betegsége miatt lemondta a Top Gunt – Hetei lehetnek csak hátra!

betegség Top Gun rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla a híres színész gégerákkal küzd, ráadásul egyre rosszabb hírek érkeznek felőle.

Egy kisebb epizódszerepe lett volna Val Kilmernek a Top Gun második részében, annak a filmnek a folytatásában, amivel 1986-ban Tom Cruise-zal együtt befutott. A torokrákban szenvedő színész, akinek a legfrissebb hírek szerint csak hetei vannak hátra, állapotára való tekintettel lemondta a szereplését.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Val Kilmer egyébként nyilvánosan még nem is ismerte el a betegségét, és kezeltetni sem akarja magát, mert egy olyan vallási szervezet tagja, ami nem hisz az orvoslásban.

Sztárok, akik gégerákban szenvedtek

A gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Vitaminbombáktól a szaunaorgazmusig: Így védekezz a hideg ellen!http://www.life.hu/drlife/20151118-igy-vedekezz-a-hideg-es-a-megfazas-ellen-immunerosites-szauna-termeszetes-napfeny.htmlA napimádók és melegmániások elképzelni sem tudnának az ideinél csodálatosabb novembert. A napsütéses órák száma az egekben, és sorra dőlnek a korábbi melegrekordok, mivel a nappali és esti hőmérsékletek is inkább a tüzes indiánynarat idézik. Nem lesz azonban örökre 25 fok, a december és január már fenik ránk a fogaikat. Nekünk pedig fel kell készülnünk. Dr. LifeThinkstockKórházba került a 67 éves Gálvölgyi Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20151119-galvolgyi-janos-szinesz-vernyomasproblemak-miatt-kerult-korhazba.htmlBetegségre hivatkozva lemondta szerda esti premierjét Gálvölgyi János a Játékszínben, A Napsugár fiúk című darabban. A 67 éves színész kórházi kezelésre szorul. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoMegdöbbentő! Az orális szex veszélyesebb, mint a dohányzás?http://www.life.hu/drlife/20151118-az-oralis-szex-talan-meg-a-dohanyzasnal-is-veszelyesebb.htmlEgy brit egészségügyi portál meglepő információkat tett közzé arról, hogy mennyire veszélyes az orális szex. Dr. LifeThinkstockEgészség a mobilodon - Egy alkalmazás, ami mostantól megkönnyíti az életedet http://www.life.hu/drlife/20151118-alkalmazas-egeszseg-orvos-es-beteg-viszony-javulasa-hasznos-biztonsagos-innovativ.htmlEgy applikáció, amely az egészséggel kapcsolatos mindennapi és stratégiai élethelyzetek minőségileg új és praktikus eszközét teremti meg. Több hasznos funkciója mellett képes az orvos-beteg viszonyt még bizalmasabbá tenni, és mindkét fél számára időt spórolni. Dr. LifeThinkstockSúlyos nőgyógyászati betegségéről vallott Lena Dunhamhttp://www.life.hu/drlife/20151118-lena-dunham-a-csajok-sorozat-sztarja-endometriozisarol-beszelt-oszinten.htmlFájdalmas görcsök, állandó vérzés és kimerültség – többek között ezeket jelölte meg az endometriózis tüneteként a Csajok sorozat sztárja.Dr. Life--Egy 16 éves, balesetben elhunyt fiú arcát kapta meg az agyonégett tűzoltóhttp://www.life.hu/drlife/20151118-patrick-hardison-megegett-tuzolto-arcatulteto-muteten-esett-at.htmlAz eddigi legkiterjedtebb arcátültetést hajtották végre egy 2001-ben csúnyán megégett tűzoltón, akinek többek között fülei és szemhéjai is odalettek a balesetben. Az operáció 26 órán keresztül folyt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.