Pataky Attila felesége: „Az orvosok nem átlagos betegként kezelik Attilát"

Forrás: TV2 -
betegség Edda műtét Orsolya feleség orvos Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orsolya őszintén beszélt az Edda frontemberének állapotáról. Jelenleg az a legfontosabb, hogy az énekes megerősödjön a rá váró műtét előtt.

Ahogy Life.hu is megírta, Pataky Attilának egy fertőző gasztroenteritisz, azaz gyomor-bélhurut fertőzés miatt, a hasmenéstől felszakadtak az erei, és kórházba került. Az énekes felesége most elmesélte, Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik – írja a Story.

Forrás: Pataky Attila

„Attila másfél hete jött ki a kórházból. A vérátömlesztést követően nehezen indult be az anyagcseréje, ezért három napig még itthon is infúziót kapott. Most már lassan javul az állapota, de január még biztos, hogy a pihenésről fog szólni. Az orvosok nem átlagos betegként kezelik Attilát, mert nyolc értágító stent (szívkatéterezés során behelyezet, kis méretű fémháló) van a szívében. Ezért minden beavatkozásnál körültekintőbbnek kell lenniük" - magyarázta Orsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.