Túl lehet ezt élni? Két nappal férje halála után elhunyt Céline Dion testvére

Forrás: AFP/John Shearer -
halál Céline Dion rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, csütörtökön meghalt a többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő férje, René Angélil. Az sem volt titok, hogy Céline bátyja, Daniel is rákos, és hogy állítólag már a végső stádiumban van. Szombaton azonban ő is elhunyt.

Még fel sem ocsúdhatott a gyászból Céline Dion: pár nappal férje halála után a testvérét is elragadta tőle a gyilkos kór. A hírt a sztár képviselője, Kim Jakwerth erősítette meg: kiadott egy nyilatkozatot, miszerint Daniel Dion 59 éves korában, szombaton, a családja körében hunyt el, miután évekig küzdött a rák ellen - tájékoztat a Los Angeles Times.

René Angélil és Celine Dion 2011-ben Forrás: AFP/John Shearer

Ilyen volt Celine Dion és férje esküvője:

Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket. Itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.