Ilyen volt Celine Dion és férje esküvője 1994-ben

esküvő René Angélil Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban rákban hunyt el Celine Dion férje, René Angelil. Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket. 

A nagy napra 1994-ben, Montréalban került sor, az eseményen készült fotókat anno a Quebec magazin vásárolta meg 200 000 dollárért. Az 500 vendég között ott volt többek közt David Foster és az akkori miniszterelnök, Brian Mulroney is.

Forrás: NORTHFOTO/Remiorz Ryan

A pár 1980-ban találkozott először, amikor az énekesnő még mindössze 12 éves volt. A férfi fedezte fel Celine-t, és lett a menedzsere, 1991-ben pedig sor került az eljegyzésükre is. A nagyszabású esküvőről korábban már írtunk Divatbotrányok: Milliárdos és filléres sztáresküvők című cikkünkben, ahol még többet megtudhatsz az énekesnő ruhájáról is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.