Kylie Minogue: "Már 10 éve, hogy túléltem a rákot"

betegség mellrák Kylie Minogue énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy gyermekkori fotóval emlékezett meg arról, hogy néhány évvel ezelőtt sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Ma már egészséges, de sosem felejti el ami vele történt.

"Ma tíz éve, hogy felépültem a mellrákból. Ilyenkor mindig a hozzám közel álló emberek járnak a fejemben. A sok sírás mellett persze rengeteg kedves üzenetet is kaptam, melyekért hálás vagyok. Sokat gondolok olyan emberekre, akik a gyógyulás útján haladnak, és akik már nem lehetnek velünk" - írta saját Instagram oldalán a világsztár.

Forrás: Instagram/Kylie Minogue

Kylie Minogue 2005 májusában esett át operáción a mellrák miatt.

Az ausztrál popcsillagnál ugyan korai stádiumban fedezték fel a betegséget, de így is meg kellett műteni és hat hónapig tartó kemoterápiás kezelést kapott.

A színpadra 2006-ban tért vissza, de 2011-ben arról cikkezett a sajtó, hogy a kezelések miatt a szép énekesnő meddő lett, a betegség miatt valószínűleg nem lehet majd saját gyermeke.

Sztárok, akik legyőzték a rettegett kórt

Bár még mindig a vezető halálokok között szerepel, a rákot egyre több módszerrel vagyunk képesek legyőzni - vagy legalábbis egy időre visszaszorítani. Ehhez azonban a beteg kitartása és elszántsága is szükséges: az alábbi hírességek bátran néztek szembe a betegséggel.
Figyelem! A héten tetőzik az influenzajárványhttp://www.life.hu/drlife/20160225-magyarorszagon-a-heten-tetozik-az-influenzajarvany.htmlMég nem késő beadatni az influenzaoltást annak ellenére sem, hogy a virológus szerint a héten tetőzik a járvány! Dr. LifeThinkstockEgy pillanat alatt sötétült el előtte minden: „Sok orvos máig nem ismeri el, hogy létezik ez a betegség” http://www.life.hu/drlife/20160223-interju-szabo-evaval-aki-lyme-korja-miatt-latasserult-es-kerekes-szekben-el.htmlA Lyme-kór máig a nehezen felismerhető betegségek közé tartozik, a betegeket sokszor félrediagnosztizálják az orvosok. Szabó Éva gyermekkorában vakult meg, majd később le is bénult a betegség következtében, mivel felnőttkoráig nem a megfelelő kezeléseket kapta. Mindezek ellenére pozitív életszemlélete töretlen, amit legfőképp két dolognak köszönhet. Dr. Life--Jellegzetes embertípusok, akik minden irodában ott vannak http://www.life.hu/drlife/20160224-ot-embertipus-akit-minden-irodaban-megtalalsz.htmlMinden munkahely más, azonban egyes dolgokban lehet párhuzamot vonni: például a személyiségtípusokban. Íme, 5 jellegzetes embertípus, akik biztosan minden irodában megtalálhatóak. Dr. Life--Kiderült, hogy mitől ájult el élőben a meteorológushttp://www.life.hu/drlife/20160224-elajult-a-kamerak-elott-most-tisztazta-mi-is-tortent-pontosan-twitteren-uzent-a-meteorologus.htmlA BBC időjárás-jelentője még a hétvégén lett rosszul a kamerák előtt. Ő maga a Twitteren mesélte el, hogy mi is történt vele pontosan. Dr. Life--Rékasi Károly betegszállítóval jár dolgoznihttp://www.life.hu/drlife/20160223-rekasi-karolyt-betegszallito-viszi-a-baratok-kozt-forgatasaira.htmlA színész nyári balesete miatt nemrég újra műtétre szorult. A lábadozás után a héten visszatérhet a Barátok köztbe, aminek forgatásaira egy betegszállító fogja fuvarozni. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj betegségtrend "hódít" a tiniknélhttp://www.life.hu/drlife/20160219-az-inzulinrezisztenica-egyre-fiatalabbakat-erint.htmlHa azt gondoljuk, hogy a gyerek, a kamasz azt és úgy ehet, amit és ahogy akar, mert ő még növésben van és egészséges, akkor nagyon tévedünk. Az inzulinrezisztenciáról is sokan gondolják azt, hogy az csak a felnőttek betegsége. Ez nem így van! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.