Két órán át műtötték Rékasi Károlyt

2016.02.27. 09:33

Rékasi Károlyt négy orvos két órán át műtötte. Fém alkatrészeket helyeztek a színész lábába.

A Fókuszban nyilatkozott Rékasi az operációról. "Kicserélték az elkopott csavarokat, azt az ötcentis hiányt, ami nem akart összeérni, részben az én csontomból vett őrleménnyel pótolták. A mankózás még ijesztőnek tűnik, de bízom benne, hogy ráfordultunk a célegyenesre, és hamarosan eljön az idő, amikor teljes értékű lehetek."

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész kedvéért a Barátok közt-beli karakterére vonatkozó forgatókönyvön módosítottak. Bartha is balesetet fog szenvedni. "A forgatáson kívül leginkább pihenek, gyógytornázok, naponta többször is, hetente kontrollra járok. Az átírt forgatókönyv szerint a néző látni fogja a Bartha Zsolttal történt baleset következmé­nyeit, ami hasonlít a velem történt műtét eredményére."

Rékasi mentális segítséget is kap. "Igen, mivel a hullámok kicsikét összecsaptak a fejem fölött, ezért egy coach is segít, mert azt éreztem: ezt magam nem fogom feldolgozni. A sors vagy a jóisten túlzottan is odafigyel rám. A héten még egy betegszállító cég munkatársai szállítottak a stúdióba, ami elképesztően nagy biztonságot adott, de az orvosok szerint a jövő héten már nem lesz erre szükségem" - mondta az RTL műsorában. 

Rékasi Károlykórházműtétoperáció