Kulcsár Edina: "A csomók nem nagyobbodtak"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
mell csomó vizsgálat daganat szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő nemrég MR-vizsgálaton járt és kiderült, hogy a mellében talált csomók nem lettek nagyobbak, amit szerelmének is köszönhet.

Kulcsár Edina mellében tavaly év végén csomókat találtak. Szerencsére a vizsgálatok kimutatták, hogy jóindulatú daganatokról van szó, ám a kontrol háromhavonta elmaradhatatlan és most nagyon jó híreket kapott Edina – írj a Story.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A legutóbbi MR-vizsgálat megnyugtató eredménnyel zárult, kiderült, hogy a csomók nem nagyobbodtak, sőt mintha zsugorodtak volna a mellemben. Meggyőződésem, az élethez való pozitív hozzáállásnak és szerelmemnek is köszönhetem, hogy megúsztam a bajt, és nem nagyobbodtak a csomók a mellemben, vagyis száz százalékig jóindulatú elváltozások okoztak izgalmakat a szeretteimnek és nekem" – mondta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.