Fiúként kezdték életüket, de nővérekként folytatnák a testvérek

Forrás: Facebook/Chloe O'herlihy, Jamie O'herlihy -
nemi identitás lány Írország fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is szerették a szoknyákat, és a babázás volt a kedvenc játékuk. Jamie és Chloe O’Herlihy, az Írországban élő testvérek élete most lehet teljes, hogy végre nőként létezhetnek.

Rengeteget szenvedtek magukban a testvérek, mert még egymásnak sem merték elmondani, hogy megkérdőjelezik nemi identitásukat. Végül felfedezték, hogy mindketten ugyanazt a csatát vívják.

Forrás: Facebook/Chloe O'herlihy, Jamie O'herlihy

Jamie megtartotta születési nevét, de testvére, akit nemrég még Danielnek hívtak, Chloe névre váltott. Megpróbáltatásaik ellenére annak nagyon örülnek, hogy tudnak segíteni egymásnak, hiszen mindketten ugyanazon mennek keresztül. Jamie elárulta, hogy

gyerekként is sokszor viselkedtek lányként.

Pólót húztak a fejükre, és úgy tettek, mintha hosszú hajuk lenne, de mivel rájöttek, hogy ezt csak ők csinálják így, titokban tartották. Jamie 14 évesen hozakodott elő azzal, hogy meleg, két évvel később Chloe tárulkozott ki, aki akkor 13 éves korában. Az idősebb testvér 16 évesen kezdett el melegbárokban fellépni transzvesztitaként.

Észrevettem, hogy milyen jól érzem magam női ruhákban.

Forrás: Facebook/Chloe O'herlihy, Jamie O'herlihy

Közhelyes lenne azt mondani, hogy mindig is tudtam, pedig így volt, csak megpróbáltam elnyomni magamban” - mondta Jamie. Egyelőre még nem kezdték meg a hormonkezelésüket és a nemváltoztató műtétet, de ma már nőként létezhetnek. Nagy megkönnyebbülést jelent nekik, hogy mindenben támogathatják egymást, ahogy az édesanyjuk is mellettük áll - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.