Reagál a kezelésekre Michael Schumacher

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
csapatfőnök Svájc klinika Forma-1 világbajnok orvos reagálás Michael Schumacher Luca di Montezemolo Ferrari kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ferrari egykori csapatfőnöke, Luca di Montezemolo legutóbbi nyilatkozata szerint javult a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapota.

Immár két éve, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett.

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Schumachert a kisebb klinikává alakított svájci otthonában kezelik, családja pedig igyekszik őt távol tartani a közfigyelemtől. Állapotáról mindig meglehetősen szűkszavúan és ritkán nyilatkoznak. Az autóversenyző egykori főnöke, a Ferrari exvezetője, Luca di Montezemolo nemrég adott interjúja szerint azonban van még remény Schumacher felépülésére.

Nagyon örülök, mert Michael reagál a kezelésekre. Tudom, mennyire erős. Fel fog épülni előbb-utóbb

Műtét vár a koponyájuknál összenőtt sziámi ikrekrehttp://www.life.hu/drlife/20160506-indonez-sziami-ikrek-a-koponyajuknal-nottek-ossze.htmlNadira Alifa és Nadiba Aisyah összenőtt koponyacsonttal, de két külön aggyal születtek. Az orvosok szerint a kislányoknak még hízniuk kell ahhoz, hogy biztonsággal elvégezhessék rajtuk a szétválasztó műtétet. Dr. Life--Tényleg használ a menstruációs görcsoldó kütyü?http://www.life.hu/drlife/20160525-a-menstruacios-gorcsoket-oldo-szerkezet-a-livia-egy-eleketromos-idegstimulalo-keszulek.htmlOktóbertől lesz kapható a Livia névre hallgató elektromos idegstimuláló készülék, amely az ígértek szerint segít a havi vérzés során jelentkező fájdalmak megszüntetésében. A Buzzfeed három hölgyet kért fel, hogy tesztelje a szerkezetet. Dr. LifeOrigo„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigoRosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20160429-oszvald-marika-szineszno-rosszul-lett-es-elajult-bauko-eva-vacsorajan-a-hal-a-tortan-musorban.htmlA Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult. Dr. LifeOrigoAz alkoholfogyasztás nem pusztítja az agysejtekethttp://www.life.hu/drlife/20160510-az-alkoholfogyasztas-nem-pusztitja-az-agysejteket.htmlA hiedelemmel ellentétben az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az agysejtek számát, mivel nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy ezt a hatását kifejtse. Ennek ellenére nem árt óvatosnak lenni. Dr. LifeThinkstockSúlyos betegséggel küzd Angelina Jolie - Ezért fogyott csontsoványra a sztárhttp://www.life.hu/drlife/20160430-angelina-jolie-szineszno-fogyasa-mogott-sulyos-betegseg-all.htmlA legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas színésznő kóros soványsága mögött nem párkapcsolati problémák állnak, és nem is étkezési zavar. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.