Michael Schumacher baleset autóversenyző gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hír érkezett Michael Schumacherről. Most egykori szponzora, Gerd Kramer is beszélt a síbalesetet szenvedett sportoló állapotáról.

Két évvel a síbalesete után sem tudunk sokat Michael Schumacher állapotáról. Fel-felröppennek hírek, legutóbb például Luca di Montezemolo, a Ferrari volt elnöke nyilatkozott róla, majd ezt követően a sportoló menedzsere ismegszólalt az ügyben. A napokban viszont az F1-legenda első szponzora, Gerd Kramer osztott meg újabb információkat.

"Csoda kellene ahhoz, hogy ismét láthassuk őt. Csodák pedig aligha vannak... Szerettei teljesen elzárják őt a külvilágtól, ez nem véletlen" – mondta aDaily Starnak.

Forrás: AFP

Mint arról beszámoltunk, Michael Schumachert 2013 szilvesztere előtt Franciaországban síbaleset érte: fejsérülést szenvedett, kómába esett, amiből csak fél év múlva tért magához. Nem tudni pontosan, mennyire, és azt sem, hogy milyen állapotban van azóta.

Elképesztő történet! Saját unokájának adott életet a nagymamahttp://www.life.hu/drlife/20160826-hihetetlen-a-sajat-unokajanak-adott-eletet-a-nagymama.htmlMegdöbbentő történet látott napvilágot: a saját unokáját szülte meg a 46 éves ausztrál asszony, ezzel pedig valósággá válhatott a leukémiás lányának álma. Dr. Life--Egy daganat miatt már 6 évesen serdülőkorba lépett a kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160826-hihetetlen-tortenet-egy-daganat-miatt-mar-6-evesen-serdulokorba-lepett-a-kislany.htmlBár sokak szerint a serdülőkor egyre fiatalabb korban éri utol a lányokat, egy brit kislány, Teri esetében ez még a szokatlanabbnál is korábban történt meg. Teri szervezetében egy ritka rendellenesség miatt már hatévesen beindultak a felnőtté válást jelző fizikai változások.Dr. LifeThinkstockTovábbra sem hagyhatta el a kórházat Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20160824-torocsik-mari-tovabbra-sem-hagyhatta-el-a-korhazat.htmlHétfő délután velemi otthonából a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára szállították Törőcsik Marit. A Nemzet Színészét kisebb baleset érte, de szerencsére nincs komoly baja, azonban továbbra is megfigyelés alatt tartják. Dr. Life--Huligánok végeztek a rivális klub 19 éves focistájávalhttp://www.life.hu/drlife/20160824-elkepeszto-huliganok-vegeztek-a-rivalis-klub-19-eves-focistajaval.htmlMindössze 19 éves volt az a labdarúgó, akire a pályaudvaron támadtak rá vasárnap hajnalban: a fiatal férfit leszúrták. Dr. LifeOrigoMi történik a szervezetedben a kávé elkortyolgatása után? http://www.life.hu/drlife/20160812-5-folyamat-ami-vegbemegy-a-szervezetedben-a-kave-fogyasztasa-kozben.htmlVan, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejeset imádja – de vajon milyen hatással van ez a kényeztető ital a szervezetünkre? Most megtudhatod! Dr. LifeThinkstockKris Jenner durva autóbaleset áldozata letthttp://www.life.hu/drlife/20160804-a-szupersztar-kris-jenner-egy-durva-autobaleset-aldozata-lett.htmlKris Jenner autóbalesetet szenvedett. Bár a sztármama összetörte az alig egyhetes autóját, nem messze kaliforniai otthonától, szerencsére ő kisebb sérülésekkel megúszta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.