Halász Gábor: "Pánikban kértem Kulka Jánostól tanácsot"

Forrás: TV2 -
Halász Gábor Kulka János Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt találkoztak személyesen, ám a stroke miatt újra beszélget egymással Kulka János és Halász Gábor. 

Mint arról beszámoltunk, néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba Kulka János, akinek állapotáért egy egész ország aggódott, és aggódik ma is, de már nincs miért.

A színész ugyanis egyre jobban van.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Augusztus elején pedig a Barátok közt egykori szereplője, Halász Gábor esett össze egy rendezvényen, mint kiderült agyvérzést kapott, ám szerencsére az ő életét is sikerült megmenteni.

Forrás: TV2

Ezek után nem csoda, hogy Halásznak és Kulkának a közös sorsuk miatt van miről beszélniük egymással.

"Kulka Jánost már régóta ismerem. Nem tagadom, voltak pánikban eltöltött óráim. Egy ilyen mélyponton hívtam fel Jánost" - emlékezett vissza Gábor, aki azt is hozzátette, hogy bár még csak telefonom beszéltek, de már nagyon várja a személyes találkozót. Viszont addig még

mindkettőjüknek pihenésre van szüksége.

"Jánosnak nyilván ugyanolyan odafigyelést, kitartást, türelmet igényel a beszéd gyakorlása, mint nekem a napi többórás gyógytorna. Ő ezeken a fázisokon már túl van, autót is vezet, de el kell fogadnom, hogy nekem még nem megy. János jókedvűnek tűnt, amikor beszéltünk, de még mindkettőnket jócskán elfoglal és kifáraszt a gyógyulással járó folyamat, ennek ellenére őszintén remélem, hogy hamarosan találkozunk, és viszont láthatom a színpadon" - mesélte Gábor a Story Magazinnak.

Jennifer lábak nélkül is megállja a helyét a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20160906-elkepeszto-jennifer-labak-nelkul-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlJennifer élete pár nappal a születése után rögtön egy elutasítással kezdődött, ugyanis szülei elhagyták, mert lábak nélkül jött a világra. A lány azonban nem ismert lehetetlent, és mára már sportolóként, számos sikerrel büszkélkedhet. Dr. LifeOrigoOlivia Newton-John nagyon aggódik a lányáérthttp://www.life.hu/drlife/20160905-olivia-newton-john-halalra-aggodja-magat-lanya-miatt.htmlA négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, Olivia Newton-John egyetlen lánya, Chloe Lattanzi még csak 30 éves, de valószínűleg több szépészeti műtéten esett át, mint Renée Zellweger. Nem csoda, hogy édesanyja aggódva figyeli lánya átváltozását. Dr. Life--Életmódváltás: Damu Roland teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/drlife/20160905-a-szinesz-mar-ra-sem-tud-nezni-a-husra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland életét gyökeresen megváltoztatta a börtönben töltött idő. A színész azóta óriási hangsúlyt fektet a lelki és a testi épségére is, mutatja ezt az is, hogy odafigyel a táplálkozására, olyannyira, hogy a húst is száműzte az életéből. Dr. Life--Egy daganat miatt már 6 évesen serdülőkorba lépett a kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160826-hihetetlen-tortenet-egy-daganat-miatt-mar-6-evesen-serdulokorba-lepett-a-kislany.htmlBár sokak szerint a serdülőkor egyre fiatalabb korban éri utol a lányokat, egy brit kislány, Teri esetében ez még a szokatlanabbnál is korábban történt meg. Teri szervezetében egy ritka rendellenesség miatt már hatévesen beindultak a felnőtté válást jelző fizikai változások.Dr. LifeThinkstockVégre visszatért! Kulka János ismét remek formában vanhttp://www.life.hu/drlife/20160817-kulka-janos-nagyon-jo-formaban-van.htmlEgy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli ,akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták: a színész a hétvégét a családjával töltötte, és láthatóan remekül érzi magát. Dr. Life--Rejtélyes betegségben szenved a négyéves bangladesi fiú http://www.life.hu/drlife/20160810-a-negyeves-bangladesi-fiu-ugy-nez-ki-mint-benjamin-button.htmlEgy négyéves, szegény családból származó bangladesi kisfiú, Bajezid Sikdar a kora ellenére úgy néz ki, mint egy öregember. Az orvosok egyelőre tehetetlenek, nem tudják mi okozhatja ezt a betegséget. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.