Amal Clooney mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik

Forrás: Elyxandro Cegarra / Citizenside / AFP -
baba George Clooney mesterséges megtermékenyítés Amal Clooney gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal Clooney és George boldogságban élik a házas életüket, immár két éve, azonban hiányzik valami a teljes örömhöz: egy baba, ami természetes úton nem akar nekik összejönni. Mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik a sztárpár.

Már az is csoda, hogy az örök agglegény George Clooney-nak sikerült bekötni a fejét, de úgy tűnik Amal teljesen elvarázsolta a sármos színészt. 2014-ben mondták ki a boldogító igent, az örömük mégsem lehet teljes. Kisbabát szeretne a sztárpár, azonban a gyerkőc nem akar összejönni természetes úton.

Forrás: Elyxandro Cegarra / Citizenside / AFP

A párhoz közel álló forrás szerint Amal nem adja fel: állítólag mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznak. Már bele is fogtak a programba, ugyanis az orvosuk szerint nincs mit tovább halogatni. Tekintve, hogy Amal 38 éves George Clooney pedig 55, az idő sem nekik dolgozik - írja az In Touch Weekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.