Nem is gondolnád, melyek a legnépszerűbb szexhelyszínek

Forrás: Thinkstock -
helyszín szex extrém napidoktor népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autó, lift, vízpart – többek között ezek is ott vannak a legkedveltebb, szerelmeskedésre alkalmas helyszínek között. A nemrég elkészült felmérés azonban nem csupán erre a kérdésre adott választ.

Az autó és a lift a legnépszerűbb, de a Csajok és Pasik társkereső oldal által végzett felmérésben részt vevő válaszadók kedvelt szexhelyszínnek választották még az erdőket, a parkokat, de még

a busztól, a próbafülkétől és a medencétől sem riadnak vissza, ha lehetőségük adódik egy kellemes légyottra.

A vízpart is kedvelt hely Forrás: Thinkstock

Szintén extrém, ugyanakkor kedvelt helyszínnek számítanak még a kilátók, a repülők, a lépcsőházak és a szántóföldek is, de ugyanez igaz a mozikra, a nyári szerelmek és flörtök helyszínére, a Balatonra, vele együtt a csónakokra, illetve a játszóterek, a kazánházak, a hegytetők és a szénakazlak is tudnának mesélni.

Ám nem csupán a szerelemre alkalmas helyszínekre derült fény az online társkereső által végzett felmérésben: további megdöbbentő adatokért kattints a Napidoktor.hu oldalára!

3 ritka betegség, ami hihetetlenebb, mint egy Disney-mesehttp://www.life.hu/drlife/20161108-ritka-betegsegek-amelyek-hihetetlenebbek-mint-egy-mese.htmlMivel legtöbbször nem szokványos, egyértelmű tünetekkel jelentkeznek, nehéz diagnosztizálni az úgynevezett ritka betegségeket, amelyek általában csak a lakosság elenyésző részét érintik. Ezek a rendellenességek nagyon veszélyesek, krónikus leépüléshez vezethetnek, és nem ritkán nagy fájdalmakkal is járnak. Íme három betegség, amelyek olyanok, mintha valamelyik népszerű gyermekmeséből léptek volna elő - pedig közel sem olyan tündérmesébe illőek. Dr. Life--Hogyan dolgozzák fel a gyerekek háziállataik elvesztését?http://www.life.hu/drlife/20161107-hogyan-tudjak-a-gyerekek-feldolgozni-haziallatuk-elveszteset.htmlSajnos a legtöbb kis kedvenc viszonylag rövid életű, így sok kisgyereknek kell szembesülnie azzal, hogy a számukra kedves kis állatuk elpusztul, és többi már nem létezik. Eddig viszonylag kevés kutatás született ebben a témában ahhoz képest, hogy mennyire gyakori ez az élethelyzet. Egy amerikai vizsgálat most rámutatott arra, hogyan lehet ebben a leghatékonyabban segíteni a gyerekeket. Dr. LifeThinkstockRád hogyan hatnak a nehéz napok?http://www.life.hu/drlife/20161107-rad-hogyan-hat-a-menstruacio.htmlSzinte valamennyi nő megtapasztalja élete során, miért is nevezik azokat a bizonyos napokat olyan nehéznek: a menstruációt megelőző napok felpaprikázott hangulatától kezdve a sokszor kellemetlen mellfeszülésen át a fájdalmas görcsölésig. A Life.hu most felméri, hogyan éli meg a gyengébbik nem a havi vérzés időszakát. Dr. LifeOrigoVédd ki a betegségeket! A legjobb immunerősítő tippekhttp://www.life.hu/drlife/20161020-a-legjobb-immunerosito-tippek-oszre.htmlAz őszi időszakban különösen fontos felkészíteni szervezetünket a hűvösebb időre, ilyenkor nagyobb eséllyel leselkedhetnek ránk különféle megbetegedések. Erősítsd a legyengült immunrendszeredet természetes módszerekkel, vitaminokkal és probiotikumokkal! Dr. Life--Így változtatja meg a körülötted lévőket, ha mosolyogszhttp://www.life.hu/drlife/20161104-igy-valtoztatja-meg-a-korulotted-levoket-az-ha-mosolyogsz.htmlTe is észrevetted már magadon, hogy akár egyetlen mosoly is képes lehet arra, hogy jobb irányba tereld a beszélgetést, szebbnek és szimpatikusabbnak láttasd magad, avagy más színben szemléld a világot? Most eláruljuk, hogyan használhatod ki az erejét, és változtathatod meg egyetlen mosollyal az életedet. Dr. Life--Híres emberek, akik tüdőbajban hunytak elhttp://www.life.hu/drlife/20161103-hires-emberek-akik-tudobaj-kovetkezteben-haltak-meg-koztuk-jane-austen-kafka-moliere-george-orwell.htmlAz antibiotikumok bevezetése előtt a tüdőbaj Európa egyik vezető haláloka volt: források szerint a 19. század első felében ez a betegség volt felelős az összes haláleset 30%-áért. Sajnos sok híresség életét fogta rövidre ez a mai napig pusztító kór – őket gyűjtöttük most egybe. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.