Balázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyást

2017.01.11. 09:01

Balázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. 

A 65 éves zenész drasztikus fogyásnak indult, ami sok betegségnek lehet intő jele, éppen ezért kivizsgálások tömkelegén esett át az utóbbi időben. Nem hiába, hiszen sok egyéb más betegség mellett a rák gyanúját is kizárták az orvosok. 

Balázs Fecó bevallotta, hogy a zenélés tartja életbenForrás: MTI/Marjai János

Egy televíziós interjúban azt is elárulta, hogy az orvosok jelenleg cukorbetegségre, vagy pajzsmirigy alulműködésre tippelnek, de még zajlanak az ezzel kapcsolatos vizsgálatok. Sajnos korábban a szíve is rakoncátlankodott, így műtétre volt szükség. Arra a kérdésre, hogy mit mondtak neki az orvosok, egyszerűen reagált: 

"Egyek, és ne idegeskedjek. Sajnos én világ életemben egy lelkis típus voltam, ami nem jó, főleg a mai világban" - vallotta be őszintén Fecó.

Azt is elmesélte, hogy gyermekkorában sokat betegeskedett, folyamatos ízületi és fülgyulladással küzdött, amit traumatikus élményként élt meg. Ám szerencsére, a zenélés szinte mindenért kárpótolta, a közönség szeretete és az elért sikerek sok erőt adnak a Kossuth-díjas zenésznek. 

"Ha a színpadon vagyok, elfelejtek mindent. Szerintem ez tart életben"

 

Balázs Fecófogyáshipotireózis