Élő adásban kapott szívinfarktust a Forma-1-es kommentátor

Forrás: AFP -
Forma-1 kommentátor szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamot kapott élő adás közben Monacóban a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle. Akkor érte az infarktus, amikor éppen rohant, hogy interjúztassa a top 3 versenyzőt a dobogón.

Csak nemrég árulta el a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle, hogy a május 29-én megrendezett Monacói Nagydíj napján kapott szívinfarktust, ráadásul élő adásban. Éppen akkor, amikor a kommentátori állomásról a dobogóhoz rohant, hogy interjút készítsen a top 3 versenyzővel.

Martin Brundle és Sebastian Vettel 2010-ben Forrás: AFP

"Egy kisebb szívrohamom volt, miközben a dobogón interjút készítettem Monacóban a versenyzőkkel" – mondta az Autosport International show-n a korábbi Forma-1-es versenyző, aki a rosszullét ellenére elvégezte a munkáját. Nem is vette észre senki, hogy baj van, később egy nagyobb orvosi kivizsgálás mutatta ki, hogy mi történt – írja a GP Live. Ezért a következő nagydíjon nem is vett részt, de később már ismét a Sky Sports csapatával tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.