Elképesztő bőrbajban szenved a lány: 2 havonta vedlik

Forrás: Northfoto -
bőrbetegség vedlés tinédzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen ritka betegségben szenved a 16 éves tini. Nem gyógyítható, viszont teljesen tönkre teszi a lány és a családja életét is. 

Shalini Yadav erythrodermával küzd, amely egy nagyon ritka, gyógyíthatatlan bőrbetegség. A kór következményeképpen Shalini bőre 2 havonta lecserélődik a teste minden területén, ami elég furcsa látvány a többi ember számára.

A 16 éves lánynak örökké krémezni kell a testét, hogy a bőre ne tudjon kiszáradni és megrepedezni sem, ugyanis az fertőzésveszéllyel és elképesztő fájdalommal jár.

Shalini Yadav Forrás: Northfoto

Az Indiában élő család számára azonban komoly kiadást jelent a drága kenőcsök folyamatos finanszírozása, ugyanis a háztartásba befolyó összeg nagy részét a 8 fős család étkeztetésére töltik. Shalinit már az iskolából is eltanácsolták bizarr betegsége miatt, ezért nem igazán tud beilleszkedni a mindennapi életbe. - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.