Durva: Egyre több nő akar "Barbie-vaginát"

Forrás: Instagram/Barbie -
Barbie baba vaginaműtétek szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők igen magas százaléka fekszik kés alá Kanadában azért, hogy olyan nemi szervük legyen, mint a pornószínésznőknek.

2015-ben több mint 100 ezer nő választotta a plasztikai műtétet annak érdekében, hogy szebbé, fiatalabbá varázsolják a nemi szervüket. Bizonyos egészségügyi esetekben indokolt lehet a kisajkak méretének kicsinyítése, ám a szakemberek szerint a nők nagy százaléka csak kifogásnak használja az egészségügyi indokot.

"Barbie-vaginára" vágynak a kanadai nők Forrás: Instagram/Barbie

Dorothy Shaw, a kanadai szülészek és nőgyógyászok társaságának volt elnöke szerint meghökkentő, hogy milyen sok nő dönt a beavatkozás mellett.

A cél az, hogy a felnőtt nők intim testrésze úgy nézzen ki, akár egy tinédzseré. Ám a műtét korántsem kockázatmentes:

fertőzés, idegsérülés és vérzés alakulhat ki,

ami egyébként is kellemetlen, nemhogy még a nemi szervünk környékén.

Arra törekednek, hogy intim testrészük egy tinédzseréhez hasonlítson Forrás: Thinkstock

A nők azonban ennek ellenére is egyre nagyobb számban döntenek a beavatkozás mellett – írta meg a DailyMail.

Híres színvakok és színtévesztők, akik másképp látják a világothttp://www.life.hu/drlife/20170125-hiressegek-akik-szinvakok-vagy-szintevesztok.htmlSzínvaknak és színtévesztőnek lenni nem a világ vége. Bár sokan emiatt mondanak búcsút a gyerekkori álommunkájuknak, számos sikeres, híres és színlátásos zavarral küzdő ember példája bizonyítja, hogy így is lehet teljes életet élni és hatalmas eredményeket elérni. Dr. Life--Utálta, hogy menstruál, ezért véget vetett nekihttp://www.life.hu/drlife/20170127-a-folyamatos-fogamzasgatlassal-megszuntetheto-a-menstruacio.htmlFolyamatos fogamzásgátlás – így hívják azt a módszert, amellyel akár egy teljes évre megszüntethetővé válik a menstruáció, vele együtt pedig az ilyenkor jelentkező kellemetlenségek is. De ki lehet-e játszani így a női szervezetet anélkül, hogy kárt okoznánk benne? Dr. Life--Még mindig a rák mellékhatásaitól szenved Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/drlife/20170128-a-rak-mellekhatasaitol-szenved-cinthya-dictator-rosszak-a-fogai.htmlCinthya rendszeresen orvosi kezelésekre jár, fogai ugyanis nagyon elgyengültek a sugárkezelés miatt. Dr. LifeOrigoKözleményt adott ki Mischa Barton színésznő - Mégsem elmebeteghttp://www.life.hu/drlife/20170128-kozlemenyt-adott-ki-misha-barton-szineszno-nem-elmebeteg-bedrogoztak.htmlEgy napja röppent fel a hír, hogy Misha Barton színésznő mentális zavar miatt kórházba került. A színésznő most közleményt adott ki, amiben elmondja, mi is történt valójában. Dr. Life--3 évet kaphat a lúgosítás atyja - Meghalt a kamuterápiával kezelt nőhttp://www.life.hu/drlife/20170127-harom-ev-borton-var-a-lugositas-atyjara-ismet-meghalt-egy-szodabikarbonaval-kezelt-paciense.html"A lúgosítók Bibliájának számító, „A pH-csoda" című könyv szerzője, a többször elítélt Robert Young most úgy fest, jó eséllyel a sitten fog savasodni pár évig" - írja blogján Dr. Novák Hunor, orvos, ahogy ő aposztrofálja magát, a "gyerekgyógyászat Csernus Imréje", Young több mint 22 millió forintot csalt ki egy kliensétől, akit szódabikarbónával kezelt egy luxusintézményben, halál lett a vége. Dr. LifeOrigoAmit a sikeres (és boldog) emberek másképp csinálnak – és gondolnakhttp://www.life.hu/drlife/20170124-a-sikeres-es-boldog-emberek-titkai.htmlMi különbözteti meg egymástól a sikeres embereket a kevésbé sikeres társaiktól? Nem a szerencsésebb csillagzat, és nem is a makulátlan külső. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a fontos tulajdonságokat, amelyek nem csupán a vágyott cél eléréséhez szükségesek, hanem a boldogság megéléséhez is. Mert a teljes és örömteli élethez mindkettő szükséges! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.