Elképesztő magyar siker a világ első vagina-szépségversenyén

művagina szexjáték siker szépségverseny vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Sloan az ügyvédi pályát hagyta maga mögött, hogy egy férfiaknak szóló szexjátékszert kezdjen gyártani. A fejlesztés során odáig jutott, hogy nagy szüksége lett egy szép művaginára – és itt jött képbe a vagina-szépségverseny.

A férfi cserélhető szilikonhüvelyeket akart gyártani az Autoblow2 nevű szexjátékához, de itt falba ütközött. Ekkor jött a zseniális ötlet: vagina-szépségversenyt rendez, hogy a legszebb puncikból gyárthasson művaginákat. A reklámnak sem utolsó fogás nagy sikerű esemény lett, amelyre 182 nő jelentkezett a világ minden tájáról.

A lányok az 5000, 2500 és 1250 dolláros díjakért versenyezték, és természetesen azért , hogy az ő vaginájukról mintázott szilikonba dughassa megannyi férfi a péniszét. Az indulók közeli képet töltöttek fel intim testrészükről a verseny honlapjára, a közönség pedig szavazott.

A három dobogós európai lett: a 27 éves brit Nell hozta el a fődíjat, a 23 éves német Jenny lett az ezüstérmes, és a mi büszkeségünk, a 20 éves magyar lány, Anita hozta el a bronzérmet. A díjakat Berlinben adták át, ahol meg is csinálták a 3D-szkennelést, vagyis levették a mintát a lányok vaginájáról.

Ekkora pucsítást ritkán látunk! Jennifer Lopez mindent beleadott!http://www.life.hu/intim/20151112-jennifer-lopez-hatalmasat-pucsitott-a-szinpadon.htmlAz iHeartRadio Fiesta Latina partiján JLo lehengerlő energiával lépett színpadra, ami még egy hatalmas pucsításra is elég volt. Intim--Ha nem engeded, hogy a sors vezessen, akkor hurcolni foghttp://www.life.hu/intim/20151112-pilat-gabor-ha-nem-engeded-hogy-a-sors-vezessen-akkor-hurcolni-fog.htmlÚgy tartja a mondás, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Nem is lenne jó ha tudnánk, mert akkor várakozással, vagy aggodalommal töltene el minket, de egy dolog biztos, figyelmünk nem a jelen pillanaton lenne. Pedig cselekedni csak itt tudunk. Ez az egyetlen hely és az egyetlen pillanat, ahol érvényesítheted az akaratod és befolyásolhatod sorsod alakulását. Intim--Scarlett Johansson a hátsó ülésre, Ricky Martin az aranyzuhanyra gerjed - Hírességek különös szexfétisekkel!http://www.life.hu/intim/20151111-hiressegek-kulonos-szexfetisekkel-scarlett-johansson-a-hatso-ulesre-ricky-martin-az-aranyzuhanyra.htmlHa azt gondolod, hogy a hírességek eltitkolják meglepő szexuális szokásaikat, csak azért, mert gyakran állnak a kamerák kereszttüzében, és meg kell felelniük a társadalmi elvárásoknak, bizony tévedsz. Sokuknak van egy perverz oldala is, legyen az egy testrész iránti szexuális vonzalom vagy bizonyos tárgyakhoz fűződő erőteljes vágy. IntimAFPHázassági ajánlatokkal ostromolják a Konyhafőnök sztárját, Bernáth Józsefethttp://www.life.hu/intim/20151112-bernath-jozsefet-imadjak-a-nok-hazassagi-ajanlatokkal-bombazzak-a-szakacsot.htmlA mindig szigorú séf egy ország kedvence lett a már harmadik évaddal futó főzőműsorban. Sok néző fordul hozzá néhány konyhai praktikáért, néha azonban kap igen túlfűtött leveleket is. IntimOrigo"Őt el kellett engedni" - Élete szerelméről mesél Frei Tamáshttp://www.life.hu/intim/20151112-frei-tamas-elete-szerelmerol-meselt-friderikusz-sandornak-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musoraban.htmlA riporter Friderikusz Sándornak arról vallott, sajnálja, hogy véget ért hosszú kapcsolata élete szerelmével. Intim--Elképesztő horrorsztorik a pornós forgatásokról (18+)http://www.life.hu/intim/20151112-pornosztarok-vallanak-a-forgatasokon-atelt-elkepeszto-horrorsztorijaikrol.htmlHányással végződött orális szex, bedagadt és –lilult pénisz és nem várt spermanyalogatás a tenyérből – a felnőttfilmsztárok kitálaltak arról, mi minden történik egy-egy ilyen forgatáson. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.