Brian Sloan az ügyvédi pályát hagyta maga mögött, hogy egy férfiaknak szóló szexjátékszert kezdjen gyártani. A fejlesztés során odáig jutott, hogy nagy szüksége lett egy szép művaginára – és itt jött képbe a vagina-szépségverseny.

A férfi cserélhető szilikonhüvelyeket akart gyártani az Autoblow2 nevű szexjátékához, de itt falba ütközött. Ekkor jött a zseniális ötlet: vagina-szépségversenyt rendez, hogy a legszebb puncikból gyárthasson művaginákat. A reklámnak sem utolsó fogás nagy sikerű esemény lett, amelyre 182 nő jelentkezett a világ minden tájáról. 

A lányok az 5000, 2500 és 1250 dolláros díjakért versenyezték, és természetesen azért , hogy az ő vaginájukról mintázott szilikonba dughassa megannyi férfi a péniszét. Az indulók közeli képet töltöttek fel intim testrészükről a verseny honlapjára, a közönség pedig szavazott. 

A három dobogós európai lett: a 27 éves brit Nell hozta el a fődíjat, a 23 éves német Jenny lett az ezüstérmes, és a mi büszkeségünk, a 20 éves magyar lány, Anita hozta el a bronzérmet. A díjakat Berlinben adták át, ahol meg is csinálták a 3D-szkennelést, vagyis levették a mintát a lányok vaginájáról.