Hódi Pamela nátha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaszi vírus döntötte ágynak Hódi Pamelát. 

"Nátha, a legjobbkor. Nyugi, nem akkora a baj, mint ahogy kinézek a képen! Csak az orrom teljes dugulásban van, és kapar a torkom. Addig nincs baj, míg lázas nem vagyok" - magyarázta meg fotóját Berki menyasszonya.

Pamela remélhetőleg rendbejön A Nagy Duett első adására, amire valószínűleg már gőzerővel próbálnak Jollyval. A sztármami nagyon izgul és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen.

100 kilót fogyott 9 hónap alatt egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20170325-100-kilot-fogyott-9-honap-alatt-egy-no-tracey-matthews.htmlA 270 kilós életem című műsorban mutatták be Tracey Matthews nagy fogyását. A nő 9 hónap alatt 100 kilogrammot fogyott műtétek nélkül. Dr. Life--Vagina nélkül született a lány - Maga tágította ki a hüvelyéthttp://www.life.hu/drlife/20170319-vagina-nelkul-szuletett-a-lany-maga-tagitotta-ki-a-huvelyet.htmlA brit Tasha Bishop 14 éves kora körül döbbent rá, hogy ő más, mint a többi lány, az osztálytársai már mind menstruáltak. Ám azt, hogy valami nincs rendben vele, csak 17 éves korában mondta el édesanyjának, és akkor látta először orvos is, aki megdöbbentő diagnózist állított fel. Dr. Life--25 nap alatt 100 kilót fogyott a világ legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/drlife/20170312-25-nap-alatt-100-kilot-fogyott-a-a-vilag-legkoverebb-noje-500-kilo-volt-eman-ahmed-abd-al-ati.htmlMár 500 kilós volt a 36 éves Eman Ahmed Abd al-Ati, amikor úgy döntött, orvosi segítséget kér, és változtat életén. Dr. LifeOrigo2 és fél éves lett az agy nélkül született kisfiú, Jaxon Buellhttp://www.life.hu/drlife/20170305-2-5-eves-lett-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-jaxon-buell.htmlAmikor Jaxon Buell megszületett, az orvosok azt mondták, csak néhány óráig élhet, ám ő rácáfolt erre: 2 és fél éves lett. A kisfiú a normális agynak csupán 20 százalékával rendelkezik. Szülei imádják, és rendszeresen töltenek fel róla képet a Facebookra. Dr. Life--Túl kövér, ezért nem engedik haza a kórházból a péniszrákos férfithttp://www.life.hu/drlife/20170312-tul-kover-nem-engedik-haza-a-korhazbol-a-peniszrakos-ferfit.htmlNem engedik haza a kórházból a daganatos betegségben szenvedő 37 éves Paul Humphreyt. Az orvosok azzal indokolják, a férfi túl kövér ahhoz, hogy elférjen a házban az orvosi műszerekkel együtt. Paul egyébként kórházba kerülése előtt már évekig nem hagyta el Lincolnshire-i otthonát, de még az ágyát sem. Több, mint 285 kilogrammot nyom, képtelen az önálló mozgásra. Dr. Life--Úgy tűnik, sokkal jobban van Shannen Doherty: videóhttp://www.life.hu/drlife/20170305-ugy-tunik-sokkal-jobban-van-shannen-doherty-aki-mellrakos.htmlJóideje küzd a rák ellen Shannen Doherty, de nem hagyja, hogy a betegség összetörje. A Beverly Hills 90210 című sorozat és a Bűbájos boszorkák egykori sztárja egyre jobban néz ki! Sőt, a minap olyan videót töltött fel Instagramjára amin teljesen egészségesnek látszik. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.