rajongó rákbeteg Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé teljesítette egy haldokló rajongója kívánságát, aki nem sokkal ezután életét vesztette. 

Ebony Banks középiskolás tini volt, aki komoly rákbetegséggel küzdött. A fiatal lány története hamar körbejárta az internetet, ugyanis kiderült, semmi másra nem vágyik, "csak" egy találkozóra Beyoncéval.

Beyoncé teljesítette a haldokló lány kívánságát, aki három nappal később elhunyt

Az iskolatársai #ebeobmeetsbeyonce hashtaggel kampányoltak a lány kérése mellett, ez pedig hamar eljutott az énekesnőhöz. A szexi sztár pedig nem volt rest teljesíteni a haldokló lány kívánságát, bár ekkor még nem tudta senki, hogy ez volt egyben Ebony végakarata is.

A lány ugyanis három nappal a találkozás után életét vesztette, története pedig ezzel beírta magát a 35 éves előadó életébe is. A diáktársai gyertyagyújtással gyászolják a középiskolás lányt, Beyoncé egyelőre nem nyilatkozott a téma kapcsán – írta meg a BBC.

Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-meregdraga-kocsit-villantott-gyozike.htmlA közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIsten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Ő Kate Hudson új pasija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170327-kate-hudson-megmutatta-az-uj-pasijat.htmlA szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.