Beyoncé teljesítette egy haldokló rákbeteg gyermek álmát- Videó!

Forrás: Robyn Beck / AFP -
betegség kislány Beyoncé rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinilánynak már sajnos nincs sok hátra, ezért a barátai és az ismerősei mindent megtettek azért, hogy legfőbb vágya teljesüljön.

Ebony Banks egy középiskolás lány, aki komoly betegséggel. A rák ritka fajtáját sajnos későn diagnosztizálták, ezért már hosszú ideje kórházban van, és próbál meggyógyulni.

Beyoncé teljesítette egy súlyos beteg rajongója álmát Forrás: Robyn Beck / AFP

A hónap elején azonban szárnyra kapott a beteg texasi lány története, és

mindenki megtudta a legnagyobb álmát: nagyon szeretne találkozni a kedvenc énekesnőjével, Beyoncéval.

A környezetében lévők úgy döntöttek, megpróbálják valahogy eljuttatni a hírt sztárnak, ezért #EBOBMEETSBEYONCÉ hashtaggel online kampányt indítottak.

Hihetetlen, de a hír eljutott a várandós énekesnőhöz, aki nem hagyta figyelmen kívül a beteg lány kérését, és egy FaceTime videohíváson keresztül hozták össze a nem mindennapi találkozót.

A lány álma ezennel teljesült, aki azóta sem tér magához az örömtől. Mindannyian reméljük, hogy a lelkesítő találkozó segíteni fogja őt a gyógyulásban – írta meg a People Magazin.

Hoppá! Rihanna a kamerák előtt szexel: Forró videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170322-rihanna-nem-szivesen-nezi-vegig-sajat-szexjelenetet.htmlAz énekesnő boldogan vállalta el álmai munkáját, ám arra nem számított, hogy a forgatás során készült felvételekkel majd neki is szembesülnie kell. TV + Sztárok--Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoRózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárultákhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-rozsa-gyorgy-ugy-erzi-vitray-tamas-es-vago-istvan-elarultak.htmlRózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt. TV + Sztárok--Klapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatniahttp://www.life.hu/sztarok/20170323-klapka-vegrendelet-titkai.htmlVégre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. TV + Sztárok--Ezért annyira sikeres A Pál utcai fiúkhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-a-pal-utcai-fiuk-eloadas-nagyon-sikeres-a-vigszinhazban.htmlMolnár Ferenc világhírű regényéből adaptált zenés játék, A Pál utcai fiúk bemutatóját alig negyed éve tartották a Vígszínházban. Ezalatt az idő alatt több mint 55 ezren látták Marton László magával ragadó rendezésének eddigi 52 előadását. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMádai Vivien és Csipa túl vannak az első Nagy Duett próbájukonhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-madai-vivien-es-csipa-probaltak-a-nagy-duettre.htmlMádai Vivien és Csipa lesz az újrainduló Nagy Duett egyik párosa, ők már túl vannak az első próbájukon is. Egyelőre azonban Vivi még nincs a helyzet magaslatán, de legalább jókat nevettek együtt. TV + SztárokOrigo

Hoppá! Óriásit bakizott Beyoncé!

Bizony, időnként a legnagyobb sztárok is hibáznak, de a szemfülesek kiszúrták az énekesnő elfuserált ruhabakiját. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.