Kiderült: Rákos a legendás magyar zenész

Fotó: Bielik István - Origo -
Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. 

Múlt héten kórházba került Benkő László, és még zenésztársai sem tudták, hogy mi lehet a baj. Benkő László azonban aggasztó híreket közölt az állapotáról.

Benkő Lászlónál rákot diagnosztizáltak Fotó: Bielik István - Origo

"Csak egy időpontot akartam kérni, de bent tartottak, hogy mindenféle vizsgálatokat elvégezzenek, egyebek között, hogy kizárják a rák lehetőségét. Bejött az orvos, és azt mondta, van egy rossz hírem meg van egy jó. A rossz, hogy maga rákos, a jó pedig, hogy a tüdejének semmi baja! Nem is egy rákról beszélt, hanem többről, hirtelen azt sem tudtam, hogy mit válaszoljak! Végül csak annyit mondtam, hogy ismerem én a rákokat, csak többnyire a Sparban szoktam velük találkozni" - viccelte el a komoly betegség hírét Benkő. A zenészt további vizsgálatokra vár, de reméli, hogy hamarosan kiengedik a kórházból. Mindenképpen szeretne ott lenni az Omega németországi koncertjén.

Fórizs Olivér arca egy herpesz miatt bénult le http://www.life.hu/drlife/20170516-lebenult-forizs-oliver-arca-egy-herpesz-miatt.htmlElképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. Dr. LifeOrigoCseh Laci: "Az én kutyusom a család viccmestere"http://www.life.hu/drlife/20170516-sztarok-kampanyoltak-a-szivfergesseg-ellen.htmlTolvai Reniben, Cseh Laciban és Varga Győzőben egy valami biztosan közös: mégpedig az, hogy mindhárman imádják négylábú kedvencüket. Épp ezért nem csak arra fordítanak gondot, hogy minél több közös programot szervezzenek kutyusukkal, hanem a kedvencek egészségére is fokozottan odafigyelnek. Hallottak a kutyákra halálos veszélyt jelentő szívférgességről is, amelyet szúnyogok terjesztenek. Szerencsére még egyikük kedvence sem fertőződött meg a végzetes kórral és azt is elárulták, hogy mit tesznek azért, hogy ez így is maradjon. Dr. LifeÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigoPaudits Béla állapota egyre aggasztóbbhttp://www.life.hu/drlife/20170516-paudits-bela-egyre-betegebb.htmlA híres magyar színész egészségügyi állapota aggasztó. Paudits Béla csontsovány, mégsem fogadja el a segítséget. Dr. Life--Kórházba került Benkő László, az Omega zenészehttp://www.life.hu/drlife/20170516-korhazba-kerult-benko-laszlo-az-omega-zenesze.htmlHiába keresték a rajongók a múlt szombaton a szlovákiai Bátorkeszin Benkő Lászlót, a zenész nem állt a billentyűk mögött. Betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit. Dr. Life--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.