Levették a lélegeztetőgépről Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost

Fotó: TV2 -
Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszületett Erdei Zsolt harmadik gyereke, Vilmos. A pici koraszülöttként jött a világra, ezért egy ideig lélegeztetőgépen volt, de most végre levehették őt a létfenntartó készülékről.

Hatalmas megkönnyebbülés Erdei Zsolt, korábbi világbajnok profi ökölvívó és családja számára. Egy héttel ezelőtt született kisfiát ugyanis levették a lélegeztetőgépről.

Erdei Zsolt, Madár Fotó: TV2

A jó hírek ellenére azonban Vilmos még nincs túl a nehezén, hiszen egy hónapig biztosan kórházban kell maradnia. "Boldog vagyok, hogy levették a lélegeztetőgépről, de nem merek semmit sem elkiabálni, csak akkor leszek teljesen nyugodt, ha a fiamat a karomban tarthatom, és hazavihetem anyukájához és a testvéréhez" - nyilatkozta a Ripostnak Erdei, akinek kislánya szintén koraszülött volt, három évvel ezelőtt 6 hónapra született, így a korábbi klasszis bokszoló már másodjára él át apaként drámai helyzetet gyermeke születése után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.