Elképesztő betegséggel él együtt egy indiai fiú: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images -
betegség fiú India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes betegségtől szenved egy indiai fiú, de sajnos nincs ismeretes gyógymód.

Pontosan nem is tudják megmondani, hogy milyen betegséggel állnak szemben, mert a kiváltó okkal nincsenek tisztában. Egy genetikai kórról van szó, melynek következtében Tarik mindkét keze irreálisan nagy, így a 12 éves gyerek élete nagyon nehéz és komplikált.

Nagyon szeretnék megoperáltatni a fiút, de a családnak nincs rá pénze Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

Nem tudja rendeltetésszerűen használni a kezeit, ezért folyamatos segítségre szorul. Valószínűleg műtéti úton lehetne segíteni Tarik problémáján, ám a családnak sajnos nincs rá fedezete, nem tudják finanszírozni az operációkat.

Nagyon nehéz így a fiú élete Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A szülők állítása szerint Tarik kezei már a születés pillanatában sem voltak normális méretűek. Szülei értetlenül állnak a helyzet előtt, ugyanis a családban senkinek sem volt még hasonló betegsége.

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!

Ez a cikk 125 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Hihetetlen betegségben szenved egy 6 éves kislány. A genetikailag öröklődő kór miatt már szinte minden csontja el volt törve.
A 6 éves Zoe Lush egy osteogenesis imperfecta nevű betegségben szenved, melynek következtében a csontjai olyan törékenyek, akár az üveg. A ritka kór okozza, hogy csontjai gyakorlatilag bármitől képesek összetörni, akár még egy tüsszentéstől is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.