Robbie Williams a függőségeiről és a karrierjéről vallott

Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk -
Robbie Williams függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interjúban sok minden mellett arról is mesélt Robbie Williams, hogy szerinte mi az, ami véget fog vetni az életének. 

Robbie Williams a világ legjobb zenészeinek egyike. Nők és férfiak milliói rajonganak érte, ami nem meglepő, hiszen fantasztikus hangja van, frappánsak a dalszövegei, humoros és vidám természet, és nem mellesleg piszok jóképű is.

Ám a hírnévnek ára van. A folyamatos reflektorfény és a központi szerep könnyen elvitte őt abba az irányba, ahol már sok másik sztár is járt. Volt már gyógyszer- és droggfüggő is.

Mindent bevallott Robbie Williams Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk

Belekóstolt a depresszióba is, majd mindezek után kijelentette: szerinte mindez nem történt volna meg vele, ha nem lenne híres és sikeres. Elmondása szerint a karrierje egyáltalán nem tesz jót az egészségének és a magánéletének. Attól tart, hogy a hírnév nélkül nem esett volna ilyen mély gödörbe - írta meg a DailyMail.

Robbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján

Eddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. Nézd meg a meztelen sztárt!

"Soha nem féltem ennyire" - az alvási bénulás félelmetes érzésehttp://www.life.hu/drlife/20170815-miert-alakul-ki-az-alvasi-benulas.htmlAz alvási paralízis, vagy hétköznapi nevén alvási bénulás, elalvás előtt vagy ébredéskor jelentkezik. Rövidebb ideig tartó, de halálfélelmet okozó állapot, amelyben az ember a szemén kívül szinte egyetlen izmát sem tudja megmozdítani. Az állapotot gyakran kísérik hallucinációk és testen kívüli élmény. De mégis mi okozza? Egy neurológus, szomnológussal beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockMegszült az utcán, majd hazament a kínai nő: Videó! (18+) http://www.life.hu/drlife/20170904-az-utcan-szulte-meg-gyermeket-a-kinai-no.html Egyszer csak arra lettek figyelmesek az emberek, hogy valaki az utcán szül. Dr. LifeThinkstockAgydaganatáról vallott az Édes élet sztárja, Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20170904-agydaganatarol-vallott-az-edes-elet-sztarja-wonder-tracy.htmlAz Édes élet és a Morning Show egykori sztárja, Wonder Tracy a hét végén számolt be arról közösségi oldalán, hogy agydaganata van. Most elmondta, hogy a tüneteket már februárban észlelte. Dr. LifeOrigoGázmérgezés miatt halt meg egy 10 éves kisfiú http://www.life.hu/drlife/20170904-meghalt-egy-kisfiu-gazmergezesben.htmlDöbbenetes eset történt nemrég egy családban. A mama, a kislány és a kisfiú is rosszullétre panaszkodott, de a fiú életét már nem tudták megmenteni. Dr. LifeOrigoKórházba került Lil Wayne: epilepsziás rohama volt http://www.life.hu/drlife/20170904-korhazba-kerult-lil-wayne.htmlEszméletlenül találtak Lil Wayne-re a szállodai szobájában, miután többször is epilepsziás rohama volt. Kórházba került. Dr. LifeAFPMindent megtesz a gyógyulásáért Benkő László http://www.life.hu/drlife/20170901-benko-laszlo-nagyon-szeretne-meggyogyulni.htmlBenkő László bátran, erősen és pozitívan áll hozzá a betegségéhez. Mindannyian nagyon reméljük, hogy hamar meg fog gyógyulni. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.