Benkő László a kemoterápia alatt is koncertezik

Fotó: Bielik István - Origo -
Benkő László koncert kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László máján rákos daganatot találtak, ezért folyamtos orvosi ellenőrzésre szorul az énekes, de ez nem jelenti azt, hogy lassított volna a tempón: ugyanúgy koncertezik.

Benkő Lászlónak nem állítottak össze napirendet az orvosok, de hiába is tették volna, hiszen valószínűleg úgy sem tudta, és nem is akarta volna betartani. A zenésznél tavasszal diagnosztizáltak rákot, azóta folyamatosan kezelésekre és kemoterápiára jár, de a koncertezésről nem mond le: az Omega 55. születésnapi bulijára készülnek.

Benkő László kemoterápia mellett is koncertezik Fotó: Bielik István - Origo

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nincs áttét, s ezt rendszeres kemoterápiás kezeléssel meg lehet állítani.

Blikknek

Szétnyílt hasizom - Egy jelenség, ami megnehezíti a kismamák életéthttp://www.life.hu/drlife/20170920-szetnyilt-hasizom-gyakorlatok-kismamaknak.htmlNem betegség, de egy olyan állapot, ami a szülő nők több mint 50%-át érinti. Ez a rectus diastasis, vagyis a szétnyílt hasizom jelenség, amely a szülés után akár 30 évvel is okozhat egészségi problémákat. Dr. LifeOrigoÍme a kislány, akinek a szíve a mellkasán kívül dobog: videó http://www.life.hu/drlife/20170924-o-az-a-kislany-akinek-a-szive-a-mellkasan-kivul-dobog.htmlElképesztő születési rendellenességgel jött világra egy kislány. Az orvosok szerint csoda, hogy még él. Dr. LifeOrigoDurva drog érkezett Európába: ötvenszer halálosabb, mint a heroinhttp://www.life.hu/drlife/20170924-durva-drog-erkezett-europaba-otvenszer-halalosabb-mint-a-heroin.htmlEurópát is elérte az a gyilkos szer, mely ötvenszer erősebb a heroinnál, és Angliában, valamint Amerikában tízezrével szedi az áldozatait. A brit közegészségügyi intézet azonnal kiadott egy közleményt, hogy megjelent a piacon egy halálos veszéllyel fenyegető anyag, ami a heroin és a fentanil vegyítéséből készül. Az NCA tájékoztatása szerint augusztusra már 60-an haltak meg Angliában szintetikus opioidok túladagolása miatt. Dr. Life--Fekete csík a körmön melanómát jelez: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170924-fekete-csik-kormon-melanomat-jelez.htmlEgy nő azért ment a szalonba, hogy a körmén lévő elváltozást eltüntesse, a manikűröse, Jean Skinner azonban rögtön látta, hogy nem egyszerű esztétikai problémáról van szó. Dr. Life--Novák Péter súlyos szívproblémákkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170923-novak-peter-sulyos-szivproblemakkal-kuzdott-a-prevenciot-tamogatja.html46 évesen, két gyerek édesapjaként kellett rádöbbennie arra Novák Péternek, hogy nagy bajt okozott magának azzal, hogy apróbb panaszaival nem fordult orvoshoz. Most teljes mellszélességgel a szűrővizsgálatok mellé állt, és azok fontosságát hangsúlyozza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoTurbózd fel az agyad! - Ételek, amelyek segítik az agyműködésthttp://www.life.hu/drlife/20170814-etelek-amelyek-segitik-az-agymukodest.htmlAzt milliószor hallottuk már, hogy milyen élelmiszereket válasszunk, hogy egészségesebben éljünk, és ne hízzunk el. De egy jó étkezés többet jelent ennél. Egy jó étkezéssel az agyműködéseden is segíthetünk. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.