Kapócs Zsóka bevallotta, súlyos betegsége miatt sokáig nem esett teherbe

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
betegség terhesség Kapócs Zsóka endometriózis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka örömmel jelentette be Facebook-oldalán, hogy várandós, de azt nem tudhattuk, hogy mennyit küzdött ezért a babáért. Egy súlyos betegség miatt azt hitte, hogy soha nem lehet édesanya. 

Kapócs Zsóka elképesztően boldog, hiszen a szíve alatt hordja gyermekét, akire oly' sokat várt. A színésznő bevallotta, egy súlyos betegség miatt rettegett attól, hogy nem lehet édesanya. „Beugrott egy kósza gondolat, hogy az élet valami rosszat is dob majd, például nem lehetek édesanya" – árulta el félelmét a színésznő, amire minden oka meg is volt, hiszen a baba nem akart megérkezni.

Kapócs Zsóka félt, hogy soha nem lehet édesanya Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

Hosszas vizsgálatok után kiderült, hogy a legagresszívebb fajta endometriózisa van, rögtön meg is műtötték.

A 4 órás operáció után a petesejtállománya azonban úgy lecsökkent, hogy szinte elfogyott.

Eközben férjhez ment, majd el is vált, és egy éve újra rátalált a szerelem. Zsóka számot vetett addigi életével, és arra jutott, hogy mindent megkapott, amire vágyott, kivéve a babát. „

egy barátnőm a kezembe adta újszülött kisbabáját, én meg zokogógörcsöt kaptam"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.