Nádai Anikó egyik vendége durván megcsonkította magát: videó

Forrás: Rtl Sajtóklub -
csonkítás Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő vendége volt Nádai Anikónak az #Anikóshow-ban. A fiatal férfi komoly átalakításokon esett át, hogy végre elfogadhassa magát.

Levágatta a füleit, kitetováltatta a szemgolyóját, szarvakat rakatott be a homlokába, eltávolíttatta mellbimbóit

és a közeljövőben a köldökét is eltünteti egy műtét által.

Vallomás: Nádai Anikót megviseli az elmúlt időszak

Hatalmas feladatot kapott a közelmúltban Nádai Anikó, aki egykor még reality szereplőként volt ismert: saját talkshow-t vezet.
Törőcsik Mari tüdőgyulladással fekszik az intenzív osztályonhttp://www.life.hu/drlife/20171018-torocsik-mari-tudogyulladassal-fekszik-a-korhazban.htmlTörőcsik Mari hónapok óta kórházban van, és sajnos nem javul az állapota. Varnus Xavér osztott meg friss információkat a művésznőről, és úgy tűnik, nagy a baj: súlyos tüdőgyulladása van. Dr. LifeOrigoIntim fertőzések: még a székrekedéstől is felborulhat a hüvelyflórád egyensúlyahttp://www.life.hu/drlife/20170927-intim-fertozesek-ezeket-tuti-nem-tudtad.htmlAz intim fertőzéseknél a megelőzés a legfontosabb, mégis sokan elkövetik azt a hibát, hogy a gyakori hüvelyöblítéssel a savas pH-t lúgos irányba tolják el, és már meg is történt a baj. Mivel lehet akkor megelőzni az égő, viszkető érzést és a kellemetlen folyásokat? Milyen étrendet érdemes követni, és egyáltalán mi az, hogy „jó” és „rossz” mikrobák? Egy téma, amit nem lehet eleget ismételni, a fiataloknak pedig nem lehet elég korán elmondani. Dr. LifeOrigoAz orvosok szerint Paudits Béla fantomfájdalommal küzd http://www.life.hu/drlife/20171018-a-szakemberek-szerint-paudits-belanak-fantomfajdalmai-vannak.htmlPaudits Béla orvoshoz fordult, mert ismét komoly gyomorfájdalmakat érzett. A szakemberek szerint azonban fantomfájdalomról van szó. Dr. Life--Kutatás: így reagál a női agy az orgazmusrahttp://www.life.hu/drlife/20171016-igy-reagal-a-nok-agya-az-orgazmusra.htmlKülönös tényeket állapítottak meg azok a kutatók, akik orgazmus közben figyelték a nők agyi aktivitását. Dr. Life--Solti Ádám, az RTL Klub sztárja dongalábbal született: tolószékbe kerülhethttp://www.life.hu/drlife/20171016-solti-adam-dongalabbal-szuletett-toloszekbe-kerulhet.htmlA Barátok közt színészének életét komoly születési rendellenesség keseríti meg: dongalábbal született. Minden egyes nap küzdelem számára, és szembe kell néznie a keserű orvosi figyelmeztetéssel: tolószékbe kerülhet. Dr. Life--Híres nők, akik megharcoltak a bipoláris zavarralhttp://www.life.hu/drlife/20170814-bipolaris-zavarral-kuzdo-hiressegek.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.