Nádai Anikót megviselik a forgatások

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas feladatot kapott a közelmúltban Nádai Anikó, aki egykor még reality szereplőként volt ismert: saját talkshow-t vezet.

Anikó a Borsnak elárulta, hogy bár imádja vezetni új műsorát, és hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy ezt a feladatot rá bízták, a forgatások egyes részei nagyon megviselik őt.

Nádai Anikót megviselik a forgatások Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Édesanyaként alapvetően azok a témák viselnek meg a legjobban, amik gyerekekhez kötődnek, és amikben két ember képtelen belátni, hogy közös gyerekük érdekében hogyan kellene viselkednie. Megviselnek ezek a forgatások, de megpróbálom nem hazavinni és Patrikra vonatkoztatni. Ôt egyébként nem viszem be a forgatásokra, nem lenne neki való, és egyébként is bölcsibe jár" - ecsetelte Nádai.

"Volt már, hogy pattanásig feszült a helyzet, és be kellett hívni a biztonságiakat. Remélem, ez nem fordul elő többé. Hazudnék, ha azt mondanám, egy-egy ilyen cirkusz nem visel meg"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.