Tóth Verát ismét megműtötték: szépészeti beavatkozáson esett át

Fotó: Polyák Attila/Origo -
operáció bőr műtét szépészeti beavatkozás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már 45 kilótól szabadult meg azóta, hogy megműtötték, de újra kés alá kellett feküdnie. Ez azonban nem érte váratlanul, már az elején lehetett sejteni, hogy szükség lesz újabb beavatkozásra. 

Tóth Vera nagyon sokáig küzdött súlyfeleslegével. Rengeteg módszert kipróbált, tornázott és diétázott rendületlenül, de sajnos az eredmény nem volt olyan látványos, ahogy azt az énekesnő szerette volna. Ezért döntött végül a bypass mellett, és nem is csalódott. Tóth Vera a beavatkozás óta már 45 kilótól szabadult meg, ma már szinte azt vesz fel, amit akar. Törékeny alkata azonban sosem lesz, hiszen rengeteg rajta az izom.

Tóth Vera már túl van az újabb beavatkozások nehezén Fotó: Polyák Attila - Origo

"Annyit elárulok, hogy több mint negyven kiló felesleg ment le, miközben harminchárom kiló izom van rajtam. Férfiakat meghazudtoló izomtömegem van, ezért sem lesz belőlem soha egy Audrey Hepburn" - mondta Tóth Vera a hot! Magazinnak. Az énekesnő azt is elárulta a lapnak, hogy a

fogyás óta újabb beavatkozásokon is átesett,

de előre lehetett sejteni, hogy ekkora súlyveszteség mellett megereszkedik majd a bőre, és kelleni fog egy kis korrekció. "A lehetséges plasztikai műtétek nehezén már túl vagyok, de vár még rám egy-két korrekció" - mondta Vera.

Intenzív osztályon kezelik Jirí Menzel rendezőthttp://www.life.hu/drlife/20171122-intenziv-osztalyon-kezelik-jiri-menzel-filmrendezot.htmlSúlyos fejműtétje után egy prágai kórház intenzív osztályán kezelik Jirí Menzel filmrendezőt. Dr. Life--A spontán vetélésről őszintén – mit mondj, és mit ne mondj!http://www.life.hu/drlife/20171028-a-spontan-vetelesrol-oszinten.htmlElveszíteni egy magzatot soha nem könnyű. A spontán vetélések általában a terhesség 20. hete előtt történnek. Ilyenkor környezete is próbálja lelkileg erősíteni a megtört kismamát, csakhogy néhány mondattal többet ártunk, mit gondolnánk. Dr. Life--Így élnek ma az egykori sziámi ikrek: fotók! http://www.life.hu/drlife/20171122-szetvalasztottak-a-fejuknel-osszenott-ikerlanyokat.htmlAz egyik legveszélyesebb eset, mikor két ember a koponyájánál van összenőve. Ez a két kislány azonban a szerencsének és az orvostudománynak hála túlélte a szétválasztó operációt. Dr. Life--Akkorát élvezett a férfi, hogy reggelre megromlott a látása (18+)http://www.life.hu/drlife/20171122-orgazmusa-miatt-romlott-meg-a-ferfi-latasa.htmlGondolnád, hogy egy gigantikus szexélmény akár a látásodba is kerülhet? Ez a férfi egy pillanatra átélte a pánikot, de szerencsére rendbe jött. Dr. LifeThinkstockA hideg időjárás hatással van a testedre: íme, 5 dolog, ami megtörténhethttp://www.life.hu/drlife/20171122-a-hideg-idojaras-5-hatasa-a-testre.htmlVisszafordíthatatlanul közeledik a tél, a fagyos, szürke, borongós idő pedig nemcsak az emberek kedvére van hatással, hanem a szervezetre is. A hideg idő furcsa dolgokat művelhet a testtel, íme, 5 dolog, ami megtörténhet a szervezetünkkel a mínuszok alatt. Dr. Life--5 tipp a fáradt szemek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20171106-tippek-a-faradt-szemek-ellen.htmlA fáradt szem alatt megjelennek a karikák, de jellegzetes tünet a szemszárazság is. Hogyan védekezhetünk ellene? Íme, néhány szuper tipp! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.