Tóth Verát ismét megműtötték: szépészeti beavatkozáson esett át

2017.11.23. 08:06

Tóth Vera már 45 kilótól szabadult meg azóta, hogy megműtötték, de újra kés alá kellett feküdnie. Ez azonban nem érte váratlanul, már az elején lehetett sejteni, hogy szükség lesz újabb beavatkozásra. 

Tóth Vera nagyon sokáig küzdött súlyfeleslegével. Rengeteg módszert kipróbált, tornázott és diétázott rendületlenül, de sajnos az eredmény nem volt olyan látványos, ahogy azt az énekesnő szerette volna. Ezért döntött végül a bypass mellett, és nem is csalódott. Tóth Vera a beavatkozás óta már 45 kilótól szabadult meg, ma már szinte azt vesz fel, amit akar. Törékeny alkata azonban sosem lesz, hiszen rengeteg rajta az izom. 

Tóth Vera már túl van az újabb beavatkozások nehezénFotó: Polyák Attila - Origo

"Annyit elárulok, hogy több mint negyven kiló felesleg ment le, miközben harminchárom kiló izom van rajtam. Férfiakat meghazudtoló izomtömegem van, ezért sem lesz belőlem soha egy Audrey Hepburn" - mondta Tóth Vera a hot! Magazinnak. Az énekesnő azt is elárulta a lapnak, hogy a fogyás óta újabb beavatkozásokon is átesett, de előre lehetett sejteni, hogy ekkora súlyveszteség mellett megereszkedik majd a bőre, és kelleni fog egy kis korrekció. "A lehetséges plasztikai műtétek nehezén már túl vagyok, de vár még rám egy-két korrekció" - mondta Vera. 

Tóth Veraműtétbőroperációszépészeti beavatkozás