Lerch István állapotáról nyilatkozott a felesége

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
feleség agyvérzés felépülés Lerch István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerch István többször került életveszélybe az elmúlt hónapokban, de a legendás zenész nem adta fel. Felesége segítségével küzd azért, hogy állapota egyre jobb legyen.

Lerch István először január elején kapott agyvérzést, az életmentő beavatkozás után pedig megkezdte a felépülést és küzdelmet, de hiába. Májusban újjab vérömleny keletkezett az agyában, és kezdhette újra az egész harcot. A legendás zenész azonban nem adta fel, felesége segítségével együtt küzdenek azért, hogy javuljon az állapota. Enikő nem is szeret nyilatkozni férjéről, hiszen tudta, hogy a folyamat lassú lesz, és mindkettőjüknek nyugalomra van szüksége, de most úgy döntött, hogy megtöri a csöndet.

Lerch Istán állapota lassan, de biztosan javul Forrás: MTI/Kollányi Péter

Hosszú az út, amit végig kell még járnia, mire hazajöhet,

Most viszont már van ok bizakodni! Szükség lehet ugyan további vizsgálatokra, tán műtétre is, de István szépen eszik, ki-kiül a többi beteghez, a nővérek is nagyon szeretik"

Tóth Verát ismét megműtötték: szépészeti beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/drlife/20171123-toth-verat-ismet-megmutottek.htmlTóth Vera már 45 kilótól szabadult meg azóta, hogy megműtötték, de újra kés alá kellett feküdnie. Ez azonban nem érte váratlanul, már az elején lehetett sejteni, hogy szükség lesz újabb beavatkozásra. Dr. Life--Intenzív osztályon kezelik Jirí Menzel rendezőthttp://www.life.hu/drlife/20171122-intenziv-osztalyon-kezelik-jiri-menzel-filmrendezot.htmlSúlyos fejműtétje után egy prágai kórház intenzív osztályán kezelik Jirí Menzel filmrendezőt. Dr. Life--A spontán vetélésről őszintén – mit mondj, és mit ne mondj!http://www.life.hu/drlife/20171028-a-spontan-vetelesrol-oszinten.htmlElveszíteni egy magzatot soha nem könnyű. A spontán vetélések általában a terhesség 20. hete előtt történnek. Ilyenkor környezete is próbálja lelkileg erősíteni a megtört kismamát, csakhogy néhány mondattal többet ártunk, mit gondolnánk. Dr. Life--Így élnek ma az egykori sziámi ikrek: fotók! http://www.life.hu/drlife/20171122-szetvalasztottak-a-fejuknel-osszenott-ikerlanyokat.htmlAz egyik legveszélyesebb eset, mikor két ember a koponyájánál van összenőve. Ez a két kislány azonban a szerencsének és az orvostudománynak hála túlélte a szétválasztó operációt. Dr. Life--Akkorát élvezett a férfi, hogy reggelre megromlott a látása (18+)http://www.life.hu/drlife/20171122-orgazmusa-miatt-romlott-meg-a-ferfi-latasa.htmlGondolnád, hogy egy gigantikus szexélmény akár a látásodba is kerülhet? Ez a férfi egy pillanatra átélte a pánikot, de szerencsére rendbe jött. Dr. LifeThinkstockA hideg időjárás hatással van a testedre: íme, 5 dolog, ami megtörténhethttp://www.life.hu/drlife/20171122-a-hideg-idojaras-5-hatasa-a-testre.htmlVisszafordíthatatlanul közeledik a tél, a fagyos, szürke, borongós idő pedig nemcsak az emberek kedvére van hatással, hanem a szervezetre is. A hideg idő furcsa dolgokat művelhet a testtel, íme, 5 dolog, ami megtörténhet a szervezetünkkel a mínuszok alatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.