5 kemoterápiás kezelésen van túl Orbán Józsi

2018.01.12. 17:00

Orbán Józsi nehéz időket él át, de bizakodó. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, az utóbbi időben Orbán Józsi egészsége többször is rakoncátlankodott: tavaly májusban a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára került, mert nyomást érzett a mellkasában. Az ilyen tüneteket pedig komolyan kell venni, hiszen a zenész szívét már néhány évvel ezelőtt műtötték. 

Nehéz időszakon megy keresztül Orbán JózsiForrás: Facebook/100 Folk Celsius

Tavaly ősszel azonban rosszul lett az utcán, nem sokkal később pedig kiderült, hogy komoly betegséggel küzd: rosszindulatú tüdődaganata van. A hírek szerint már öt kemoterápiás kezelésen van túl, de még sok van hátra a gyógyulásig. 

"Egyelőre nem akarok konkrétumot mondani a betegségemről, csak annyit, hogy nem kicsi a baj. Két hónap múlva többet tudok, akkor előrébb leszünk a kezelésekkel. Március 1-jén van a születésnapom, azt már egészségesen szeretném megünnepelni, és az orvosom szerint erre minden remény megvan." - mondta a 100 Folk Celsius énekese, aki csak a kezelések idejére jár be a kórházba, egyébként az otthonában lábadozik. 

"Magát a kezelést egyébként jól bírom, ám az, ami utána jön, szörnyű. Olyankor sem az étel, sem az ital nem kell." - írta meg a BEST Magazin. 

Orbán Józsefdaganatos betegségek100 Folk Celsiustüdőrákzenész