Rákos sejteket távolítottak el Jane Fonda ajkáról: fotó!

színésznő Jane Fonda rákos sejtek rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda nem titkolja a világ előtt, hogy miért visel tapaszt az alsó ajkán: rákos sejteket távolítottak el a szájáról. 

A napokban kapták lencsevégre a lesifotósok Jane Fondát, ahogy éppen egy autóba szállt be. A fotón jól látszik, hogy a 80 éves sztár alsó ajkán egy hatalmas ragtapasz éktelenkedik. A színésznő azonban nem takargatja a valóságot:

rákos sejteket találtak a száján.

Lesifotó a frissen operált Jane Fondáról Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A közösségi oldalára is feltöltött egy képet, ám azon az egyik kezével eltakarta az érintett területet. A képhez írt posztban azonban leírta a valóságot:

With Lily in NY. I’ve found a clever way to disguise my lip bandages from removal of cancer

Jane Fonda (@janefondaofficial) által megosztott bejegyzés,

"Megtaláltam a tökéletes módját annak, hogy elrejtsem a rákos sejtek helyét. Azt hittem meggyógyul mire a BUILD Series adásába kerülök, de nem baj. Csak el akartam magyarázni, miért viselek kötést. Mert általában nem szoktam így utcára lépni." - írta meg a People.

Minden, amit az ekcémáról tudni lehethttp://www.life.hu/drlife/20180106-ekcema-kisokos.htmlMi történik, ha egy ekcémás beteg napozik? Jelentkezhet-e kisbabáknál az ekcéma, és hogyan lehet kezelni? Kérdések és válaszok az ekcémáról. Dr. Life--Újabb kezelések várnak Sasvári Sándorra http://www.life.hu/drlife/20180116-sasvari-sandorra-ujabb-kezelesek-varnak.htmlHiába esett át már egy 4 órás műtéten, újabb kezelésekre lesz szükség. Dr. Life--Elképesztő: ezt látta a klinikai halál állapotában Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180116-ezt-latta-a-klinikai-halal-allapotaban-oszter-sandor.htmlHalálközeli élményéről vallott Oszter Sándor, akit 23 évesen egy súlyos májfertőzés következtében szállítottak kórházba. Dr. Life--400 grammal született a világ legkisebb babája: fotók! http://www.life.hu/drlife/20180115-3-honappal-korabban-szuletett-a-vilag-legkisebb-babaja.htmlSzinte csodával határos, hogy az orvosok életben tudták tartani azt a kisbabát, aki 3 hónappal korábban érkezett a vártnál. Dr. Life--Kvíz! Kitalálod, hogy milyen régi orvosi eszközök vannak a képen?http://www.life.hu/drlife/20180104-micsoda-regi-orvosi-eszkozoket-rejtenek-a-fotok.htmlHogy milyen kincsek porosodnak egy-egy padláson, arra hamar rájöhetünk, ha megnézzük az apróhirdetési oldalakat. A következő kvízben néhány régi orvosi eszközt kell felismerned, mindössze egyetlen részletből. Dr. LifeOrigoOperációra van szüksége Szilágyi Istvánnak: a szemét kell megműtenihttp://www.life.hu/drlife/20180115-operaciora-van-szuksege-szilagyi-istvanna-a-szemet-kell-megmuteni.htmlSok gonddal kell megküzdenie most az ország Lópici Gáspárjának, vagyis Szilágyi Istvánnak: fia bántalmazta őt múlt nyáron, ami miatt hónapok óta előzetesben van, emellett egy operációra is szüksége lenne a színésznek, de a családi helyzet miatt erre most nincs esély. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.