Thaiföldi tragédia: 40 percig haldoklott a recepción a magyar turista

Forrás: Thinkstock -
halál Thaiföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön egy turista halálát okozta a svédasztalos vacsora a szállodában. Nem sokkal az étel elfogyasztása után lett rosszul a férfi, a mentőre 40 percet vártak: a recepció előtt haldoklott a magyar turista.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Thaiföldön elhunyt egy magyar turista, miután a hotel svédasztalos vacsoráját elfogyasztotta. Tengeri herkentyűket evett, bár kifejezetten nem szereti ezeket az ételeket. Tibor nem sokkal a vacsora után rosszul lett, és meghalt. Barátnője nyilatkozott a történtekről, 40 percig tehetetlenül nézte, ahogy szerelme haldoklik.

"Tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de szinte megéreztük, hogy baj lesz. Tibi a halála előtti napon állandóan arról beszélt, hogy tetessük át a repülőjegyünket, és jöjjünk haza hamarabb. Végül ezt nem tettük meg, pedig akkor még ma is élne. Abban az étteremben, ami egyébként ahhoz a szállodához tartozik, ahol laktunk, már ettünk péntek előtt is, akkor azonban senkinek semmi baja nem lett. Azon az estén Tibi legjobb barátja, Andor, aki a párjával szintén velünk nyaralt, szólt, hogy éhesek, menjünk oda kajálni" - mondta Tibi párja a Blikknek.

A kórházban már nem is tudtak segíteni a turistán - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

Elárulta, hogy vacsora után még ajándékokat vásárolgattak, és 11 óra körül tértek vissza a szállodába. "

A mentő negyven perc múlva érkezett meg, és vitte be a helyi magánkórházba"

Egy orvos közölte velem, hogy a párom meghalt, de én tartozom több mint ötszázezer forinttal, mert ez nem állami intézmény. Tehetetlen dühömben és fájdalmamban nem is válaszoltam neki, csak csendben eljöttem. Azt azonban megfogadtam, addig küzdök, míg ki nem mondják, hogy Tibi halálát az orvosi ellátás hiánya okozta

Időközben kiderült, hogy a haldokló férfihez először nem mentőt, hanem taxit hívtak, így az orvosi késlekedés vezethetett a halálához.

Cukorbeteg hírességekhttp://www.life.hu/drlife/20180107-sztarok-akik-cukorbetegsegtol-szenvednek.htmlUralkodókat és híres színészeket sem kímél a diabétesz. Az egyik elismert színésznő a kamerák előtt esett össze, majd heteket töltött kórházban, mert nem vette komolyan a betegségét. Dr. Life--Tóth Andi kórházba került a Válótársak című sorozatban: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180124-toth-andi-korhazba-kerult-a-valotarsak-cimu-sorozatban-video.htmlKórházba került Tóth Andi, vagyis az a karakter, akit a színésznő megformál a Válótársakban. A sorozatbeli szülei az ágya mellett virrasztanak. Dr. LifeOrigo10 évig napi 6 liter üdítőt ivott, rettenetesen néz ki a brit férfi fogahttp://www.life.hu/drlife/20180123-10-evig-napi-6-liter-uditot-ivott-rettenetesen-nez-ki-a-brit-ferfi-foga.html10 éven keresztül naponta 6 liter üdítőt ivott egy férfi, most megmutatta a fogsorát. Dr. LifeThinkstock4,5 kilós daganattal élt a fején a 14 éves kisifú: meghalt az letávolítása utánhttp://www.life.hu/drlife/20180123-4-es-fel-kilos-daganattal-elt-a-fejen-a-14-eves-kisifu-meghalt-az-letavolitasa-utan.htmlEmanuel 14 évig élt borzasztó daganattal a fején, mire végre sikerült találni olyan szakembereket, akik vállalták a műtétet. Sajnos azonban az operáció után a fiú meghalt. Dr. Life--Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180123-caramel-felesege-szilvi-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCaramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. Dr. Life--Neil Diamond bejelentette: Parkinson-kórban szenved, nem ad több koncertethttp://www.life.hu/drlife/20180123-neil-diamond-bejelentette-parkinson-korban-szenved-nem-koncertezik-tobbet.htmlNem koncertezik többé a Parkinson-kórban szenvedő Neil Diamond. Az énekes betegsége miatt már nem tudja végigcsinálni a fellépéseket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.